Ανατριχιαστικό: «Θα πεθάνω μόνος μου, το ξέρω» - Η προφητική σκηνή του Μάθιου Πέρι στη σειρά Φιλαράκια

«We will care of Joey»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ανατριχιαστικό: «Θα πεθάνω μόνος μου, το ξέρω» - Η προφητική σκηνή του Μάθιου Πέρι στη σειρά Φιλαράκια

Κι ενώ ο κόσμος θρηνεί για τον χαμό του Μάθιου Πέρι (δείτε εδώ βίντεο από το τι συμβαίνει αυτή την στιγμή έξω από την πολυκατοικία που γυρίστηκαν τα Φιλαράκια) όλο και περισσότερα ανατριχιαστικά πράγματα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σε μια σκηνή στην συγκεκριμένη, πολυσυζητημένη και αγαπημένη σειρά Φιλαράκια ο Τσάντλερ είχε πει στην Τζένιφερ Άνιστον πως... θα πεθάνει μόνος του κι έτσι έγινε. Οι χρήστες του Twitter βρήκαν την εν λόγω σκηνή και είναι απλά ανατριχιαστική όλη αυτή η... σύμπτωση.

Η προφητική σκηνή στα Φιλαράκια

Η προφητική ανάρτησή του στο τζακούζι

Επίσης, ο ηθοποιός λέγεται πως βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του, ένα μέρος στο οποίο συχνά περνούσε χρόνο εκεί. Μάλιστα, πριν από 7 ημέρες ο ίδιος είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία του μέσα σε αυτό γράφοντας χαρακτηριστικά «Τόσο ζεστό νερό που στροβιλίζεται γύρω σου, σε κάνει να αισθάνεσαι καλά. Είμαι ο Mattman».

Η ανάρτηση αυτή πλέον μετρά κοντά στα 2 εκατομμύρια likes και τα σχόλια από κάτω είναι σπαρακτικά...

Η συγκινητική φιλία του Τσάντλερ και του Τζόι

Το «We will care of Joey» είναι τάση στο διαδίκτυο. Ένας χρήστης μάλιστα μοιράστηκε ένα βίντεο με τις πιο δυνατές σκηνές των δυο τους στη σειρά γράφοντας χαρακτηριστικά, «Αγαπητέ Τσάντλερ, μας έκανες να γελάσουμε και να κλάψουμε. Μας χάρισε τις καλύτερες στιγμές. Θα μου λείψεις. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έφυγες…Προσευχές καθώς προχωράς… Τέλος εποχής #MatthewPerry #Friends.”