«Το ξέρω! Παιδιά...» - Η ξεκάθαρη απάντηση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου για το 3ο πρόσωπο στη σχέση της με τον Πέτρο Πυλαρινό

Θα υπάρξει επανασύνδεση;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Το ξέρω! Παιδιά...» - Η ξεκάθαρη απάντηση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου για το 3ο πρόσωπο στη σχέση της με τον Πέτρο Πυλαρινό

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό, πως η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Πέτρος Πυλαρινός αποφάσισαν μετά από μερικά χρόνια σχέσης να τραβήξουν χωριστούς δρόμους με τον χωρισμό να αποτελεί γεγονός (δείτε εδώ).

Μέσα από δηλώσεις, που έχει κάνει το ζευγάρι δεν παραδέχεται τον χωρισμό, ωστόσο ούτε διαψεύδει τις φήμες και το ρεπορτάζ, που έχει γίνει από αρκετές εκπομπές και δημοσιογράφους.

Μέσα μάλιστα από τις νέες δηλώσεις της Βάλιας Χατζηθεοδώρου στην κάμερα της εκπομπής ''Breakfast at star'' αυτή τη φορά την είδαμε να απαντάει όχι μόνο για τον χωρισμό, αλλά και για το γεγονός του τρίτου προσώπου και της επανασύνδεσης.

Οι νέες δηλώσεις της Βάλιας Χατζηθεοδώρου για τον χωρισμό της από τον Πέτρο Πυλαρινό

«Νέος έρωτας; αυτό πρώτη φορά το ακούω. Παιδιά, το ξέρω ότι έχει ειπωθεί ότι έχω χωρίσει αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι κάτι που θέλω να τοποθετηθώ. Δεν είναι όλες οι φάσεις οι ίδιες, ίσως δεν είναι αυτή η ώρα.

Είμαι σε πολύ δημιουργική φάση και στα επαγγελματικά μου είναι καλή περίοδος. Είμαι καλά... Κοίταξε, όλες οι αλλαγές είναι για να τα ζούμε, όπως και όλα τα συναισθήματα.

Δε θέλω να σχολιάσω τη δεύτερη ευκαιρία», είπε η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Που μένει η Βάλια μετά το χωρισμό

Μετά τις δηλώσεις του, ο Γρηγόρης Μπάκας μετέφερε όλες τις πληροφορίες που είχε σχετικά με τον χωρισμό του ζευγαριού που μέχρι πρόσφατα έδειχνε πολύ ευτυχισμένο και ερωτευμένο.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος της εκπομπής ο χωρισμός αυτός είναι οριστικός και δεν πρόκειται να δώσουν δεύτερη ευκαιρία αφού παρά τις προσπάθειες επανασύνδεσης τελικά δεν τα κατάφεραν. Μάλιστα, η Βάλια έχει φύγει ήδη από το σπίτι που έμεναν μαζί και προς το παρόν μένει στο σπίτι μιας φίλης της.