Κανονικός αγρότης ο Κούλλης Νικολάου - Το κοτέτσι του ηθοποιού και η παραγωγή αβγών από τις κότες του

«Ταΐζω τις κοτούλες μου. Είναι στη φύση μου, είναι κομμάτι του εαυτού μου»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
koulisnikolaou - Instagram
koulisnikolaou - Instagram

Την Δευτέρα (30/10) ο Κούλλης Νικολάκου είχε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή Μega Καλημέρα με τον ηθοποιό να ανοίγει την πόρτα του αγροκτήματός του και πιο συγκεκριμένα από το κοτέτσι, που διατηρεί ο ίδιος.

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον αγαπημένο Κούλλη Νικολάου στην πολύ επιτυχημένη σειρά του Mega ''Η Γη της Ελιάς'' με το ρόλο του Δημοσθένη, ωστόσο αυτή τη φορά θα λέγαμε, πως τον είδαμε σε ρόλο αγρότη.

Δείτε επίσης: «Γονάτισα στον τάφο του...» - Το συγκινητικό θαύμα που έζησε ο Κούλλης Νικολάου με το γιο του

Πλάνα από το αγρόκτημα του Κούλλη Νικολάου

Καθώς λοιπόν βλέπαμε πλάνα από το αγρόκτημα, παράλληλα ο ηθοποιός είχε μαζέψει μερικά αβγά από το κοτέτσι του, τα οποία και έδειξε στην κάμερα, τονίζοντας πως ημερησίως μπορεί να μαζέψει μέχρι και 13 με 14 αυγά.

Η δεμένη σχέση με τη σύζυγό του

Καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη, ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής 27/10 Κούλλης Νικολάου, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την παιδική του ηλικία και την οικογένειά του. Μάλιστα ο αγαπημένος ηθοποιός δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον έρωτα της ζωής του, τη σύζυγό του.

Ωστόσο η παρουσιάστρια του επεφύλαξε μια έκπληξη καθώς προβλήθηκε στον αέρα της εκπομπής ένα βίντεο με τη σύζυγό του Κλαίρη Νικολάου να μιλά με τα πιο "γλυκά" λόγια για τον άντρα της.

«Την ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά σε σημείο που ντράπηκα κιόλας και έκανα το βλέμμα κάτω. Πλησίασε ο ένας τον άλλον με έναν μοναδικό τρόπο. Γνωριστήκαμε σε μια παράσταση που ήρθε να δει τη θεία της, το 2002. Ήταν ακαριαίο. Όταν γνωριστήκαμε, 5 – 6 μήνες μετά συγκατοικούσαμε», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Η σύζυγός του από την πλευρά της ανέφερε: «Είναι ο άνθρωπός μου, ο έρωτάς μου, ο καλύτερός μου φίλος, η ζωή μου. Ήταν έρωτας από την πρώτη στιγμή. Είναι απόλυτα δημοκρατικός ως πατέρας, ψύχραιμος, με το χιούμορ μας, με τα αστεία μας, περνάμε πολύ όμορφα τον χρόνο μας.»

«Ο Δημοσθένης της Γης της Έλιας δεν έχει καμία σχέση με τον Κούλλη. Υπάρχει αγάπη, σεβασμός, ειλικρίνεια, κοινή γραμμή στις αποφάσεις μας. Είναι τίμιος. Περάσαμε δύσκολα αλλά από τη στιγμή που υπάρχει αγάπη όλα μπορούν να ξεπεραστούν. Θυμάμαι την ατάκα που μου είπες "εσύ ήρθες για να μείνεις". Σε λατρεύω, είσαι η ζωή μου και σ’ ευχαριστώ για όλα όσα έχουμε περάσει μέχρι τώρα μαζί και για όλα όσα θα έρθουν»,». κατέληξε η σύζυγός του.

Ο ηθοποιός θα μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνηση του μετά την τρυφερή εξομολόγηση της γυναίκας του.