Η αντίδραση του Στάθη Σχίζα σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα στη ζωή της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Προσπάθησε να το αποφύγει, άλλα έμεινε να απαντήσει τελικά!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η αντίδραση του Στάθη Σχίζα σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα στη ζωή της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Δημοσιογράφος της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, συνάντησε τον Στάθη Σχίζα την ώρα που βρισκόταν στο αυτοκίνητό του. Θέλησε, λοιπόν, να τον ρωτήσει μερικά πράγματα μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη της πρώην του, Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, για τον χωρισμό τους (δείτε την εδώ), ωστόσο ο ίδιος προσπάθησε αρχικά να το αποφύγει. «Φεύγω, έχω αργήσει πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Η ρεπόρτερ, όμως, επέμεινε και έτσι ο ίδιος στάθηκε για λίγο. Απάντησε, έτσι, εάν έγινε κάποια σύνδεση για επανασύνδεση το προηγούμενο διάστημα, εξηγώντας ποια είναι η επικοινωνία που έχουν, ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο του να την δει με νέο σύντροφο στο άμεσο μέλλον.

Η αντίδραση του Στάθη Σχίζα στο ενδεχόμενο μίας νέας σχέσης της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

«Δεν μιλάμε, τα έχουμε πει χίλιες φορές. Παιδιά μην τρελαθούμε! Σε ανθρώπινο επίπεδο εννοείται πως υπάρχει αγάπη και από τις δύο μεριές. Έχουν καταλαγιάσει τώρα τα νεύρα. Αν με χρειαστεί κάτι και αν την χρειαστώ εγώ, θεωρώ ότι θα είναι εκεί ο ένας για τον άλλο σε ανθρώπινο επίπεδο, παρόλο που δεν μιλάμε, όπως συμβαίνει σε όλους τους φυσιολογικούς ανθρώπους», είπε αρχικά και όταν ρωτήθηκε για κάποιο νέο σύντροφο της influencer, προσπάθησε να το αποφύγει πάλι, όμως έπειτα δήλωσε: «Φεύγω! Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι αισθάνεται».

Δείτε επίσης: «Ενδιαφέρεται ακόμα απ' ότι έχουμε καταλάβει...», «Πέρασε ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι» - Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του Στάθη Σχίζα μετά τον χωρισμό με την Παναγιώταρου

Τι δηλώνει εκείνη για την πιθανότητα μίας καινούριας σχέσης;

«Ερωτευμένη, όχι, δεν είμαι. Με βλέπετε ερωτευμένη; Λαμπερή είμαι επειδή έχω πολλούς φίλους και περνάω καλά. Με βλέπεις, συνοδεύομαι. Είμαι ανοιχτή σε νέο έρωτα, είμαι ανοιχτή στη ζωή γενικά, με ότι αυτό συνεπάγεται», είπε στην κάμερα του Γειά σου.