Οργισμένη η Σοφία Βόσσου κατά Μελέτη, Παλαιτσάκη & Πετρουτσέλι: «Αυτό το κατιναριό με ενόχλησε! Και οι τρεις άρχισαν...»

Η απάντηση στα σχόλια τους για τις δηλώσεις για την κόρη της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οργισμένη η Σοφία Βόσσου κατά Μελέτη, Παλαιτσάκη & Πετρουτσέλι: «Αυτό το κατιναριό με ενόχλησε! Και οι τρεις άρχισαν...»

Τόσο η Σοφία Βόσσου όσο και η κόρη της, Ερασμία Μάνου είναι πολύ δυσαρεστημένες από την εκπομπή Mega Καλημέρα. H Ελεονώρα Μελέτη, η Νανά Παλαιτσάκη και η Φλορίντα Πετρουτσέλι σχολίασαν με αρνητικά λόγια τις δηλώσεις που έκανε η τραγουδίστρια στην εκπομπή τους και μίλησε για το παιδί της.

«Βασικά δεν είναι αυτός ο ρόλος της μαμάς. Δεν είναι ούτε να επενδύσει τα όνειρα που δεν έκανε στα παιδιά, ούτε τα παιδιά να πληρώνουν τα σπασμένα για τη σχέση της με τον άνδρα της», ήταν μεταξύ άλλων μια από τις προτάσεις που ειπώθηκαν στον αέρα του MEGA - δείτε όλο τον σχολιασμό.

Η Ερασμία Μάνου ήταν η πρώτη που απάντησε στις τρεις παρουσιάστριες με μια αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η απάντηση της Σοφίας Βόσσου στο Mega Καλημέρα

Σήμερα Δευτέρα 30/10 στην εκπομπή Super Κατερίνα έδωσε την δική της απάντηση και η ίδια η Σοφία Βόσσου, η οποία δήλωσε πως το παιδί της ήταν πολύ θυμωμένο.

«Κάποια θέματα που θέλουν να κριτικάρουν πολύ light και να μην ακούς τι θέλει να πει ο άλλος και τι εννοεί. Μάνα πρέπει να είναι μάνα μέχρι ενός ορίου. Μάνα είναι αυτή που θέλει να δει το παιδί της ευτυχισμένο όπως θέλει αυτό. Και στέκεται δίπλα του στα δύσκολα και το υπερασπίζεται όπως το έκανα εγώ με την κόρη μου. Για αυτό και το παιδί μου βγήκε μόνη της αυθόρμητα χωρίς να το γνωρίζω και με πήρε συνάδελφος σου και μου το είπε. Και πολύ θυμωμένο και αυτή την αντιμετώπιση δεν μπορώ να το καταλάβω.

Οι άντρες το κατάλαβαν απόλυτα και δεν τους άφησαν να αρθρώσουν λέξη, έπεσαν και οι τρεις πάνω και είχαν μια κουμπαροσυζήτηση. Εντάξει θέλουν να κάνουν θέματα γιατί είναι δύσκολες οι καταστάσεις με τα τηλεοπτικό! Αυτό το κατιναριό με ενόχλησε. Και οι τρεις άρχισαν και κλαίγανε για το παιδί μου. Τι δράμα; Τι ταινία παλαιάς κοπής ήταν αυτή όλη; Απίστευτο! Δεν ανησυχώ αν το παιδί μου κάνει λάθος, πρέπει να κάνει λάθη, να ζήσει. Αν ανησυχώ να μην κάνει λάθη θα είναι μέσα στη γυάλα και θα φτάσει 80 χρονών και θα έχει απωθημένα, θα έχει στερητικά», δήλωσε η τραγουδίστρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Να πούμε κάτι, γιατί κάποιοι συνάδελφοι προφανώς δεν...» - Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για τη συμφωνία της Φλoρίντας Πετρουτσέλι με το Mega

Εκτός Mega Καλημέρα η Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Δεν ξέρω που είναι» - Η ανακοίνωση της Ελεονώρας Μελέτη

Σοφία Βόσσου: «Η συνεργασία στην εκπομπή δεν πήγε, γιατί...» - Η αποκαλυπτική συνέντευξη της τραγουδίστριας στο "Πάμε Δανάη"

«Έχω υπάρξει 35αρα χωρίς σύντροφο και χωρίς παιδί...» - Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα του Mega Καλημέρα

«Απ' ό,τι έμαθα στενοχωρήθηκε πολύ! Μου τηλεφώνησε ο...» - Το ξεκαθάρισμα του Ανδρέα Μικρούτσικου για την παρεξήγηση με την Νανά Παλαιτσάκη

«Μας κάνει υποκριτές! Το ότι ένας άνθρωπος λέει την άποψή του κι εμείς πέφτουμε να τον φάμε...» - Ξέσπασε η Μελέτη μετά τις δηλώσεις του Κονδυλάτου

«Θυμάμαι πολύ καλά το επίθετό του και νομίζω...» - Το "καρφί" της Νανάς Παλαιτσάκη στον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Μπορεί να ήμουν με ψυχολογικά προβλήματα και να προσπαθούσα να το ξεπεράσω...» - Ξέσπασε η Ερασμία Μάνου κατά της Ελεονώρας Μελέτη

Οι δηλώσεις της Βόσσου για τον αρραβώνα της κόρης της: «Θα ήθελα ένα εγγονάκι» - Το ερώτημα του Ανδρέα Μικρούτσικου

Η Βόσσου με την φωνή και ο Μικρούτσικος με την κιθάρα - «Συγκινήθηκα λίγο» - Δεκάδες αντιδράσεις με την αναβίωση της σκηνής της Eurovision στο J2US