Ανδρέας Μικρούτσικος κατά Νανάς Παλαιτσάκη: «Έβγαλε ψυχολογικό πρόβλημα στην Ερασμία»

Η τοποθέτηση του για την κόντρα ανάμεσα σε Σοφία Βόσσου και Mega Καλημέρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανδρέας Μικρούτσικος κατά Νανάς Παλαιτσάκη: «Έβγαλε ψυχολογικό πρόβλημα στην Ερασμία»

Έξαλλη είναι η Σοφία Βόσσου και η Ερασμία Μάνου, έπειτα από σχόλια που έγιναν στην εκπομπή Mega Καλημέρα μετά τις δηλώσεις της τραγουδίστριας που προβλήθηκαν στον αέρα του MEGA, σχετικά με την κόρη της και γενικά την μητρότητα (δείτε τες εδώ).

«Βασικά δεν είναι αυτός ο ρόλος της μαμάς. Δεν είναι ούτε να επενδύσει τα όνειρα που δεν έκανε στα παιδιά, ούτε τα παιδιά να πληρώνουν τα σπασμένα για τη σχέση της με τον άνδρα της», ήταν μεταξύ άλλων μια από τις προτάσεις που ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής - δείτε όλο τον σχολιασμό.

Η Σοφία Βόσσου μέσω της εκπομπής Super Κατερίνα, απάντησε τόσο στην Ελεονώρα Μελέτη, όσο στην Νανά Παλαιτσάκη αλλά και στην Φλορίντα Πετρουτσέλι, και τα λόγια της ήταν πολύ αιχμηρά, κάνοντας λόγο για "κατιναριό" - δείτε εδώ τις δηλώσεις της.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, το λόγο πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος που είναι χρόνια κολλητός φίλος με την Σοφία Βόσσου και στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι.

Το σχόλιο του Μικρούτσικου για το Mega Καλημέρα και την Βόσσου

«Η Σοφία είχε τρεις δηλώσεις, την αρχική της, την απάντησή της και αυτή. Η τελευταία της ενότητα ήταν καταπληκτική για το θέμα του Δημάκη. Το προηγούμενο ήταν που εξηγεί τι ήθελε να πει. Το πρώτο είναι αδόκιμο και ατυχές για τηλεοπτική χρήση. Δηλαδή αφήνει πατήματα, εγώ που την ξέρω και την καταλαβαίνω, προφανώς είναι μάνα όχι γιατί έζησα δύο χρόνια με την Ερασμία και την έζησα σαν μάνα. Δεν είναι μάνα ευνούχα, αυτό πήγε να χτυπήσει. Το μοντέλο της μάνας που επειδή δεν πέτυχε κάποια πράγματα, πρέπει να τα πετύχει, να γίνει παιδί δοκιμαστικού σωλήνα.

Ήταν αδόκιμες οι εκφράσεις περί ζώων αλλά ήθελε να πει ότι δεν ήθελε να γίνει ποτέ μάνα του τύπου καθ΄υπόδειξην και καθ’ ομοίωση. Η κυρία Μελέτη το αντιμετώπισε με έναν τρόπο. Αυτή που δεν το αντιμετώπισε καλά ήταν η κυρία Παλαιτσάκη που έβγαλε ψυχολογικό πρόβλημα στην Ερασμία», δήλωσε χαρακτηριστικά.