«Θα σου απαντήσω ως ξενοδόχος! Υπάρχει και μία ιδιότροπη που μου έβαλε 3..» - Η απάντηση του Γιάννη Πουλόπουλου στην Νόνη Δούνια

«Πάντα θα υπάρχει κάποιος που δεν θα του αρέσει αυτό που του προσφέρεις»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Θα σου απαντήσω ως ξενοδόχος! Υπάρχει και μία ιδιότροπη που μου έβαλε 3..» - Η απάντηση του Γιάννη Πουλόπουλου στην Νόνη Δούνια

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής BreakfastStar παραχώρησε ο Γιάννης Πουλόπουλος σήμερα Δευτέρα 30/10. Ο δημοσιογράφος και μέλος του Super Κατερίνα, ρωτήθηκε τόσο για την Νόνη Δούνια, όσο και για την επιλογή της Μαρίνας Σάττι να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.

«Μετά τις εκλογές ήμουν καλεσμένη στην εκπομπή. Δεν πέρασα καλά όταν ήμουν εκεί, να πω την αλήθεια. Ένιωσα ότι υπάρχει μια ατμόσφαιρα στο πλατό που είχε μια ένταση, μια τοξικότητα, μεταξύ τους είχαν γενικότερα μια ένταση. Έτσι όπως το έζησα εγώ παιδιά σαν καλεσμένη, θεώρησα ότι...», είπε χθες 29/10 η Νόνη Δούνια στο πλατό του Ακόμη δεν είχε τίποτα - δείτε ολόκληρη την δήλωση της.

Η απάντηση του Πουλόπουλου στην Δούνια

«Θα σου απαντήσω ως ξενοδόχος και όχι ως τηλεοπτικός δημοσιογράφος. Αυτήν τη στιγμή έχω κριτικές μέσο όρο 9,8 σε 144 επισκέψεις που έχουν ψηφίσει. Άρα, καταλαβαίνεις πως έχω φουλ στα 10άρια. Υπάρχει και μία ιδιότροπη που μου έβαλε 3. Εγώ με τον ίδιο τρόπο συμπεριφέρομαι σε όλους πολύ ευγενικά και προφανώς για αυτό έχω πολύ καλές κριτικές. Πάντα θα υπάρχει κάποιος που δεν θα του αρέσει αυτό που του προσφέρεις. Τι να σου πω;», ανέφερε σχετικά με την δήλωση ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Μετά όσον αφορά την Eurovision, σχολίασε: «Είχα να ενθουσιαστώ με επιλογή της ΕΡΤ μπορεί και 10 χρόνια. Τα συνδυάζει όλα. Έθνικ και ελληνικό στοιχείο, ποιότητα, χορεύει καταπληκτικά. Θεωρώ ότι η Μαρίνα Σάττι είναι αυτό που λέμε πρόταση. Δεν πάω απλά να πω ά ωραία συμμετέχω και φέτος».

Η μπηχτή της Κατερίνας Καινούργιου στην Νόνη Δούνια για τη δήλωση της

Τη δική της αναφορά στην Νόνη Δούνια έκανε και η Κατερίνα Καινούργιου λίγο αργότερα μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα

«Μεγάλη μου χαρά που είσαι μαζί μας. Είμαστε έτσι όπως μας βλέπεις, αυθόρμητοι. Αλλά μαθαίνω ότι οι καλεσμένοι λένε ότι περνάνε άσχημα εδώ. Και η Νόνη Δούνια είπε όλα εξαιρετικά και βγαίνουν σε άλλες εκπομπές και λένε περνάνε χάλια», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.