«Έχω χάσει ένα χρόνο και κάτι μήνες από τη ζωή μου εκεί» - Οι αιχμηρές δηλώσεις του Γιώργου Ασημακόπουλου για το Survivor All Star

Προδόθηκε η αλήθεια για τα προσωπικά του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star βρέθηκε στο σπίτι του Γιώργου Ασημακόπουλου, τραβώντας μερικά πλάνα από το διαμέρισμά του, το οποίο διαθέτει και γυμναστήριο, ενώ είναι κατά βάση μοντέρνο με πολύ ιδιαίτερες πινελιές. Μάλιστα, από την δεύτερη οδοντόβουρτσα στο μπάνιο του προδόθηκε πως δεν μένει μόνος του εκεί...

Παρόλα αυτά, ο ίδιος δεν μίλησε καθόλου στον δημοσιογράφο, που βρέθηκε επίσης εκεί, για την προσωπική του ζωή. Αναφέρθηκε κατά κύριο λόγο στα επαγγελματικά του σχέδια και στην πιθανότητα της επιστροφής του στον νέο κύκλο του Survivor, ο οποίος φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα (δείτε εδώ τι αλλάζει στις αμοιβές των παικτών).

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Ασημακόπουλου για το τηλεοπτικό του μέλλον

«Έχω πάει ήδη δύο φορές στο Survivor, έχω χάσει ένα χρόνο και κάτι μήνες από τη ζωή μου εκεί. Το βλέπω λίγο δύσκολο να πάω και στο επόμενο, θα δούμε», είπε αρχικά και αποκάλυψε πως έχει δεχθεί πρόταση μαζί με πρώην συμπαίκτριά του για άλλο πρότζεκτ: «Μας έχει γίνει μια τηλεοπτική πρόταση σε εμένα και την Ελευθερία Ελευθερίου που τη συζητάμε» (δείτε εδώ πώς πέρασαν όλο το καλοκαίρι τους μαζί).

Σε άλλο σημείο, ανέφερε: «Μου στέλνουν συνέχεια περίεργα μηνύματα στα social media, κάτι βιντεάκια, αλλά δεν απαντάω».

Ποια πρόταση απέρριψε

«Ναι, μου έκαναν πρόταση για το I' m a Celebrity, get me out of here, αλλά με βρίσκουν ένα ταλαιπωρημένο παιδί που τρέχω με τόσες υποχρεώσεις. Δεν θα έλεγα όχι απλά τη χρονική αυτή στιγμή είναι τόσο πιεσμένο το πρόγραμμά μου που πραγματικά δεν θα ήθελα να σκεφτώ ότι θα είμαι ξανά στον Άγιο Δομίνικο για τρίτη φορά. Να κάνω λίγο διακοπή θα έλεγα. Είχαμε συζητήσει για χρήματα, θα μπορούσα να ανταπεξέλθω με τις κατσαρίδες και τα φίδια», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής BreakfastStar.