«Ειλικρινά ήταν ένας άνθρωπος που με έκανε να...» - Τα συγκινητικά λόγια του Φώτη Σεργουλόπουλου για τη Μαίρη Μαράντη

Δείτε την τελευταία στης συνέντευξη

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Το απόγευμα, Σάββατο 28 Οκτωβρίου, έφυγε από τη ζωή η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια, Μαίρη Μαράντη, νικημένη από τη νόσο του καρκίνου. Μετά από 72 χρόνια ζωής, και αρκετά λαμπρής πορείας, το νήμα της μοίρας της κόπηκε απότομα.

Η κηδεία της τελέστηκε σήμερα Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου, στις 15:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην γενέτεριά της το Αίγιο. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, το μεσημέρι της ίδια ημέρας έκανε μία συγκινητική αναφορά στην απώλεια της τραγουδίστριας στην εκπομπή Πρωίαν σε Είδον στην ΕΡΤ.

Τα συγκινητικά λόγια του Φώτη Σεργουλόπουλου για τη Μαίρη Μαράντη

«Είναι πολύ σημαντικό που με αυτούς τους ανθρώπους που μας έχουν κάνει να διασκεδάσουμε και να γελάσουμε ότι όταν έρχεται ένα τέλος καθόμαστε και αναπολούμε. Το ίδιο με εμένα προσωπικά έγινε με την Μαίρη Μαράντη, που έφυγε από τη ζωή προχθές. Ειλικρινά ήταν ένας άνθρωπος που με έκανε να χαίρομαι που υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι. Την είχαμε καλέσει πέρυσι μετά από δική μου επιθυμία. Δεν είχα την αίσθηση ότι είχε θέματα υγείας και δεν το μοιράστηκε καθόλου. Εμβληματική φυσιογνωμία και εμβληματική συμμετοχή με το «Ηλία ρίχ΄το» ανέφερε αρχικά.

Δείτε επίσης: Σεργουλόπουλος - Μελιτά: «Θέλει κάτι pop, ανεβαστικό, uptempo...» - Οι επικές τους πρτάσεις για το τραγούδι της Eurovision

«Παιδιά μην το συζητάτε. Υπέροχη, σπουδαία, λαϊκή φωνή. Αυτό που είπε πέρυσι και δεν έχει κλείσει και χρόνος που ήταν εδώ ότι θα τραγουδώ μέχρι να πεθάνω, αυτά με συγκλονίζουν» είπε συγκινημένος μετά την προβολή του αφιερωματικού βίντεο.

Η τελευταία συνέντευξη της στο Πρωίαν σε Είδον

Η Μαίρη Μαράντη πριν απο μερικούς μήνες είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή και είχε δώσει μία αποκαλυππτική συνέντευξη.