Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Ο έρωτας του πολιτικού, το πιάνο του Καρβέλα και το πορτραίτο της Βίσση

«Όλοι οι παράνομοι φίλοι μου ερχόντουσαν στην βίλα»

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Ο έρωτας του πολιτικού, το πιάνο του Καρβέλα και το πορτραίτο της Βίσση

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος άνετα θα μπορούσε να γράψει πολλά βιβλία για την πολυτάραχη ζωή του αλλά και για μυστικά των επώνυμων φίλων του που πέρασαν την πόρτα της «Villa bianca» στην Γλυφάδα, όπως συνήθιζε να την αποκαλεί, και που έχασε μετά από πλειστηριασμό μερικές μέρες πριν.

Ο επιχειρηματίας που ακόμα και σήμερα μετά την περιπέτεια που πέρασε, δεν έχει χάσει το χιούμορ του, μας ξεναγεί στο εσωτερικό του σπιτιού και μας διηγείται άγνωστα περιστατικά με δημοφιλείς πρωταγωνιστές του πενταγράμμου αλλά και μια ιστορία με τον παράνομο έρωτα ενός πολιτικού... «Ήταν μια επώνυμη κυρία με έναν πολιτικό που μου ζήτησε να φύγω από την βίλα για να μείνουν μαζί. Όλοι οι παράνομοι φίλοι μου ερχόντουσαν εδώ, δεν λέμε ονόματα», λέει στο youweekly.gr χαριτολογώντας.

Η αποκάλυψη του Αργύρη Παπαργυρόπουλου για το πορτραίτο της Βίσση

Το προνομιακό σημείο που βρίσκεται η βίλα λίγο πιο κάτω από τα «Αστέρια» τον ναό της διασκέδασης και βασίλειο του Παπαργυρόπουλου, ευνοούσε τους επώνυμους καλλιτέχνες που μετά από εξαντλητικές πρόβες πήγαιναν να ξεκουραστούν στον ξενώνα του σπιτιού. Ανάμεσά τους και η Άννα Βίσση που μέσα στο δωμάτιο ξεχωριστή θέση έχει το δικό της πορτραίτο που φιλοτέχνησε ζωγράφος θαυμαστής της και που στο κάτω μέρος έχει ένα γουρουνάκι που του ζήτησε συμπληρωματικά να ζωγραφίσει ο Καρβέλας που φώναζε την γυναίκα του χαιδευτικά «γουρουνίτσα»

Αργύρης Παπαργυρόπουλος

Οι μακαρονάδες του Ντέμη Ρούσσου

Η φιλοξενία του οικοδεσπότη δεν γινόταν να μην περάσει από την κουζίνα... Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος θυμάται ένα περιστατικό με τον Ντέμη Ρούσσο που είχε αδυναμία στις μακαρονάδες και που πολύ συχνά μαγείρευε για τους φίλους του καθώς και για έναν καβγά με τον μάνατζέρ του μέσα στο σπίτι. «Στην πλάκα επάνω για το ποιος φτιάχνει την μακαρονάδα αρπάχτηκε ο Ντέμης Ρούσσος με τον μάνατζέρ του, έφυγε η πιατέλα με τα μακαρόνια κάτω και έγινε εδώ χαμός» λέει μεταξύ άλλων...

Αργύρης Παπαργυρόπουλος

Τα τραγούδια του Καρβέλα για τον Τόλη που τα είπε η Βίσση...

Γλαφυρός όπως και λεπτομερειακός στις περιγραφές του ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος διηγείται ένα ακόμα άγνωστο περιστατικό με τον Νίκο Καρβέλα και τον Τόλη Βοσκόπουλο και πως τα τραγούδια που ετοίμαζε ο συνθέτης για τον τραγουδιστή κατέληξε να τα πει η Άννα Βίσση...

Μπροστά στο πιάνο που έγραψε ο Καρβέλας ένα ολόκληρο cd και ο Βοσκόπουλος ακύρωσε όλα τα τραγούδια, ο επιχειρηματίας θυμάται: «Πήγε άχρηστος ο δίσκος αυτός που ήταν και πληρωμένος στον Καρβέλα και τελικά τα τραγούδια “Εκατομμύρια” αλλά και “Τα σεντόνια” που είχε γράψει μαζί με την Ναταλία Γερμανού, είχαν γραφτεί για να τα πει ο Βοσκόπουλος και τελικά τα είπε η Βίσση. Ο Τόλης τα ακύρωσε όλα και είπε το “Γαλανομάτα μάγισσα” που του έφερε η Σόφη Παππά, γιατί μόλις άκουσε αυτό το τραγούδι ήταν καψούρης με την Άντζελα και του έκατσε κουτί».