«Εγώ κατακεραυνώθηκα με όλο αυτό, είπα είναι δυνατόν; » - Όλα όσα είπε η Σοφία Βογιατζάκη για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

Είναι δικαστήριο η τηλεόραση;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Εγώ κατακεραυνώθηκα με όλο αυτό, είπα είναι δυνατόν; » - Όλα όσα είπε η Σοφία Βογιατζάκη για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

Για τον Αλέξη Γεωργούλη και την υπόθεση κακοποίησης (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις), μίλησε μεταξύ άλλων, η Σοφία Βογιατζάκη η οποία το πρωί της Δευτέρας 30/10, ήταν καλεσμένη της Ελένης Τσολάκη στην εκπομπή "Πρωινό Σου Σου".

Όλα όσα είπε η Σοφία Βογιατζάκη για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

«Μιλάμε λίγο με μηνύματα με τον Αλέξη. Εγώ κατακεραυνώθηκα με όλο αυτό, είπα είναι δυνατόν; Και όχι μόνο για τον Αλέξη. Δεν μου αρέσει καθόλου το ότι οι άνθρωποι βγαίνουμε και μιλάμε δημόσια ανά πάσα ώρα, για τον οποιονδήποτε, χωρίς καμία ευθύνη. Δεν φέρουμε ευθύνη για αυτά που λέμε; Θα βγω εγώ δημόσια να πω γι’ άλλον άνθρωπο; Μου φαίνεται τρομακτικό. Είναι πολύ εύκολο πια να βγει ο οποιοσδήποτε και να πει οτιδήποτε» είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Οι καταγγελίες γίνονται στις τηλεοράσεις; Είναι δικαστήριο η τηλεόραση; Τι είναι η τηλεόραση και βγαίνουμε και καταγγέλλουμε; Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Κρεμιούνται οι άνθρωποι, καταστρέφονται ζωές χωρίς να έχει αποδειχθεί καμία ενοχή, επειδή κάποιος βγήκε και είπε κάτι. Εγώ όπως τον έχω ζήσει τον Αλέξη, που τον έχω ζήσει σε αρκετές εκδοχές του, ούτε μία στο δισεκατομμύριο δεν πάει το μυαλό μου για όλο αυτό που ειπώθηκε.»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το ταξίδι του στη Θεσσαλία

Μετά τις καταστροφικές πλημμύρες ο κάμπος της Θεσσαλίας, τα γύρω χωριά και άλλες περιοχές έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα με τον ηθοποιό και πρώην ευρωβουλευτή μετά από απόφασή του να επισκεφτεί τον τόπο καταγωγής του.

Πιο συγκεκριμένα, τον είδαμε στο χωριό Σωτήριο Θεσσαλίας, το οποίο επισκέφτηκε στις 7/10. Μέσα από το πλάνα, βλέπουμε τον Γεωργούλη να βοηθάει τους κατοίκους, ακούγοντας παράλληλα τον πόνο τους, καθώς έχει χαθεί το βιός τους.