Η τρυφερή ανάρτηση του Λευτέρη Πανταζή με την Κόνι Μεταξά - Αγκαλιά πατέρας και κόρη

Δείτε την ανάρτηση

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Μία τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έκανε ο Λευτέρης Πανταζής. Συγκεκριμένα ο αγαπημένος τραγουδιστής δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία με την κόρη του, Κόνι Μεταξά, από την ημέρα του γάμου της.

Η τρυφερή ανάρτηση του Λευτέρη Πανταζή με την Κόνι Μεταξά

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μάριος Καπότσης και η Κόνι Μεταξά ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, το απόγευμα του Σαββάτου 9/7/2022. Αμέσως μετά το θρησκευτικό μυστήριο στην εκκλησία του Αγίου Εφραίμ στα Φαλάσσαρνα της Κρήτης, επέλεξαν να πραγματοποιήσουν και έναν δεύτερο, πιο αμερικάνικο, στην παραλία, την ώρα που ο ήλιος έδυε και το κύμα έσκαγε δίπλα τους, ενώ φυσικά άλλαξαν και την ενδυμασία τους. Μάλιστα, στην συγκεκριμένη παραλία θα πραγματοποιηθεί και το γλέντι στη συνέχεια (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Στην φωτογραφία ο Λευτέρης Πανταζής κρατά αγκαλιά την κόρη του την στιγμή που τραγουδά. «Ήλιε μου», έγραψε αναφέρει η λεζάντα της ανάρτησής του.

Τα κιλά που έχασε ο τραγουδιστής πριν τον γάμο

Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα είχε αναφέρει πως όλοι πρέπει να προσέχουν τη διατροφή τους μέχρι τότε για να είναι όπως πρέπει στο χαρμόσυνο γεγονός, και έτσι ο πατέρας της που της έχει τρελή αδυναμία, μπήκε σε πρόγραμμα για να χάσει τα περιττά κιλά και να μπορέσει να την παραδώσει στον γαμπρό!

Σε δηλώσεις του λοιπόν που προβλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 29/6 στο Happy Day, ο περήφανος μπαμπάς μίλησε για τα κιλά που έχει χάσει και ανέφερε πως στο γάμο θα τραγουδάει μέχρι το πρωί!

«Έχουμε χάσει 10 και συνεχίζουμε. Είμαι σε καλό δρόμο», δήλωσε στην κάμερα του Happy Day, ενώ αναφορικά με την αποκάλυψη ότι δεν θα υπάρχουν παιδιά στον γάμο και το γλέντι, εξήγησε:

«Προτίμησαν να φέρουν παιδιά στον γάμο γιατί θα γίνει χαμός. Θα τραγουδάω μέχρι το πρωί. Δεν εννοούσε ότι απαγορεύονται τα παιδιά, τα μπερδέψαμε λίγο».