«Όλο ευθεία...» - Η Ελεονώρα Μελέτη παρέα με τον Γιώργο Καράβα στο γυμναστήριο

Δείτε την ανάρτηση της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ
NDP PHOTO/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Παρέα με τον Γιώργο Καράβα γυμνάζεται η Ελεονώρα Μελέτη όπως μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαργιασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα story, όπου δείχνει το γνωστό μοντέλο να τρέχει στο διάδρομο.

Η Ελεονώρα Μελέτη παρέας με τον Γιώργο Καράβα στο γυναστήριο

Τόσο η Ελεονώρα Μελέτη όσο και ο Γιώργος Καράβας διατηρούν την φυσική τους κατάσταση σε πολύ καλό επίπεδο καθώς όπως βλέπουμε δεν παραλείπουν την γυμναστική τους ακόμη και μετά από βαρύ τους πρόγραμμα.

Δείτε επίσης: Κόλαφος η Ερασμία Μάνου κατά της Ελεονώρας Μελέτη: «Ίσως να με είχατε αποτελειώσει ψυχολογικά και μάλιστα σε κοινή θέα»

Ε. Μελέτη: Μέχρι που θα φτάσεις.

Γ. Καράβας: Τρέχω μέχρι Καλλιμάρμαρο. Πάω καλά;

Ε. Μελέτη: Όλο ευθεία!

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

Η πολυτελής μεζονέτα του μένει ο Καράβας και η Ψαρρού

Μέσα από το λογαριασμό, που διατηρεί στο instagram ο Γιώργος Καράβας μας έδειξε το σπίτι, που διατηρεί εκείνος και η σύζυγός του και πραγματικά από ένα βίντεο και μόνο ''χαζέψαμε'' με το εσωτερικό της μεζονέτας τους.

Πρόκειται λοιπόν, για μία μονοκατοικία με το βιομηχανικό στοιχείο να επικρατεί στους τοίχους και στα δάπεδα. Η διακόσμηση είναι mininal, η κουζίνα ευρύχωρη με μαύρα ντουλάπια, καθώς την παράσταση κλέβει η γυάλινη σκάλα και φυσικά το πολύ άνετο κρεβάτι στο υπνοδωμάτιό.