«Δεν θα μπορούσα να το έχω υποψιαστεί ποτέ...» - Η αποκάλυψη του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου για την συνάντησή του με τον Μάθιου Πέρι

«Ήταν ο πρώτος που "έσπασε" τον κύκλο των κολλητών»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Για τη συνάντηση του πριν από αρκετά χρόνια στην Αμερική, με τον Μάθιου Πέρι, και την εικόνα που είχε αποκομίσει από εκείνον, μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας 30/10, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, στην εκπομπή Live News, με αφορμή τον απρόσμενο θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού.

Η αποκάλυψη του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου για την συνάντησή του με τον Μάθιου Πέρι

«Ακόμα και για κάποιους σαν εμάς, που τα «Φιλαράκια» δεν είναι της γενιάς μας, πάντα παρακολουθώντας αυτή τη σειρά καταλάβαινα για ποιον λόγο δημιουργεί αυτή τη φαντασίωση της οικειότητας στον τηλεθεατή. Ταυτίζεσαι με όλους τους ρόλους και τον καθένα μαζί, είναι η επιτομή της τηλεόρασης που σε κάνει να θέλεις να είσαι κομμάτι της», είπε αρχικά.

«Είναι πολύ σοκαριστικό το γεγονός. Θα σταθώ σε αυτό που είπε ο Μάθιου Πέρι για την εφηβική του ηλικία: εάν δεν είναι η επιτομή του αλκοολικού, που πίνει ένα μπουκάλι κρασί και λέω ότι κάπως έτσι πρέπει νιώθουν οι κανονικοί άνθρωποι, τότε δεν ξέρω ποια είναι. Έφτασε στα 55 χάπια την ημέρα και έλεγε ότι μόνο έτσι δεν μπορώ να νιώθω άρρωστος».

Δείτε επίσης: Φιλαράκια: Το ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση του προσωπικού βοηθού του Μάθιου Πέρι στις Αρχές μόλις τον βρήκε νεκρό - Οι 2 λέξεις που ακούγονται

«Ήταν πολύ καλός κωμικός. Τον είχα συναντήσει πριν από 20 και πλέον χρόνια σε μία συνέντευξη με αφορμή το Fools Rush In, που έπαιζε με τη Σάλμα Χάγεκ. Ήταν ένας γλυκύτατος, συμπαθέστατος άνθρωπος» πρόσθεσε.

«Δεν θα μπορούσα να το έχω υποψιαστεί ποτέ, ήταν πολύ ευχάριστος, φαινόταν πολύ υγιής. Βέβαια μέσα σε 5-6 λεπτά δεν μπορείς να καταλάβεις τι μπορεί να συμβαίνει σε έναν άνθρωπο»

«Τα τελευταία χρόνια τον είχαμε χάσει από τη showbiz. Ο τελευταίος, ας τον πούμε, μεγάλος του ρόλος ήταν να γράψει τα απομνημονεύματά του και να μοιραστεί με τον κόσμο αυτό το τεράστιο πρόβλημα που είχε γιατί ήξερε ότι ήταν προτυπο. Ήταν ο πρώτος που "έσπασε" τον κύκλο των κολλητών.»

«Ταλαιπωρημένος με διαλυμένο οργανισμό, είχε σφιχταγκαλιαστεί με τον θάνατο. Είχε πολλά προβλήματα υγείας» κατέληξε.

Δείτε εδώ το βίντεο: