«Έχει μαζέψει φίλους του από το ΚΑΠΗ και θα έρθουν με τα πι και τις μαγκούρες, αν εξαφανιστώ...» - Η σκληρή απάντηση του Light στον Ανδρέα Μικρούτσικο

Γελούσε την ώρα που τα έλεγε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Την Παρασκευή 27/10 στο Live του Fame Story ο Light προέβη σε κάποιες δηλώσεις για ένα κομμάτι, οι οποίες την Δευτέρα 30/10 σχολιάστηκαν πολύ έντονα και αρνητικά από τον Ανδρέα Μικρούτσικο, καθώς θεώρησε πως ένας τραγουδιστής της τραπ μουσικής, δεν μπορεί να μιλά υποτιμητικά για τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία και είναι διαχρονικά. Τα λόγια του, όμως, ήταν αρκετά αιχμηρά, αφού κατέληξε να φωνάζει στον αέρα του Super Κατερίνα (δείτε εδώ τις βρισιές του και το ξέσπασμά του).

Λίγες ώρες αργότερα, ο Light αποφάσισε να απαντήσει μέσα από το κανάλι επικοινωνίας που έχει δημιουργήσει με τους ακόλουθούς του στο Instagram, γελώντας με τα σχόλια του παρουσιαστή και δημοσιογράφου, μιλώντας για ΚΑΠΗ που θα εμφανιστούν για να τον τραμπουκίσουν σε επόμενη εμφάνισή του.

Η απάντηση του Light στον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Θα πρέπει να εξαφανιστώ λίγο καιρό από τα δρώμενα, έχω beef με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Έχει μαζέψει ομάδα εκεί, την Super Κατερίνα και όλα τα τυπάκια εκεί του πάνελ και κάτι φίλους του από το ΚΑΠΗ και θα έρθουν με τα πι και τις μαγκούρες στο επόμενό μου live. Έχω ενημερωθεί, να ξέρετε, αν εξαφανιστώ θα είναι γι’ αυτό. Ευχαριστώ για την στήριξη», είπε χαρακτηριστικά.

Τα σχόλια του τράπερ για την "ντερμπεντέρισσα" που προκάλεσαν την αντίδρασή του

«Ζητάμε από μια κοπέλα να τραγουδήσει ένα τραγούδι "απολίθωμα" και να το φέρει τι; Ποιο είναι το ζητούμενο του show; Ποιο είναι το ζητούμενο για τον νικητή του Fame Story; Είναι 2023. Ο νικητής πρέπει να είναι σταρ για το 2024», με τους υπόλοιπους κριτές να διαφωνούν, ενώ ο Νίκος Κοκλώνης παρακολουθώντας τους, δήλωσε: «Παρακαλώ, τσακωθείτε ένας ένας μόνος του».