Σταθοκωστόπουλος - Σπυροπούλου: Ερωτικό ταξίδι στη Βενετία - Το δείπνο σε σικάτο εστιατόριο και η βόλτα με γόνδολα (Φωτογραφίες)

Σαν ταξίδι του μέλιτος

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται πως περνά την καλύτερη περίοδο της ζωής της αφού όλα δείχνουν να είναι σε τάξη: η οικογένειά της, τα επαγγελματικά της, η καθημερινότητά της.

Αυτές τις ημέρες, μάλιστα, θέλοντας να γεμίσει εμπειρίες κι έχοντας πάντα στο πλευρό της τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ταξίδεψε στην Βενετία κι εννοείται πως μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα από εκεί.

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Βόλτα με γόνδολα, ακριβά εστιατόρια, υπέρλαμπρα outfit. Μας θύμισε αρκετά τις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει τον Μάρτιο (δείτε τις εδώ), από ακόμα ένα ταξίδι της στο εξωτερικό, μόνο που εκείνη την φορά είχε πάει Παρίσι.

Το story της το πρωί της Τρίτης 31/10

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Βενετία

Τι περιλαμβάνει η διατροφή της και έπεσε πάλι στα 60 κιλά

Νεόκοπη μανούλα, πέτυχε να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης (30 στον αριθμό παρακαλώ) κι εμείς τα... χάσαμε όταν την είδαμε με το καυτό μπικίνι της. Με σωστή διατροφή και άσκηση η ζυγαριά έδειξε και πάλι 60, με την ίδια να δίνει... spoiler για το μενού της:

Για πρωινό είχε γάλα και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι και μια κουταλιά της σούπας δημητριακά ή ομελέτα, γιαούρτι με φρούτο ή φρυγανιά με μέλι και για μεσημεριανό προτιμούσε λευκό κρέας, όπως στήθος κοτόπουλο ή ψάρι.

Το super tip της: Απολαμβάνει το βραδινό της πριν από τις 21:00, με ντάκο, γιαούρτι αντί για τυρί και φρέσκα λαχανικά, ενώ πιο πριν ήδη έχει κάνει χιλιόμετρα με το μπέμπη της στο καρότσι.