«Δεν ξέρω τι πιστεύει στο ταραγμένο του μυαλό! Δεν ανέχομαι να με πιάνει στο στόμα του» - Κινείται νομικά η Τζανετουλάκου μετά το ασύλληπτο ξέσπασμα του Αχιλλέα Μπέου

«Σας χαιρετώ από το κρατίδιο της Νέας Βαϊμάρης»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν ξέρω τι πιστεύει στο ταραγμένο του μυαλό! Δεν ανέχομαι να με πιάνει στο στόμα του» - Κινείται νομικά η Τζανετουλάκου μετά το ασύλληπτο ξέσπασμα του Αχιλλέα Μπέου

Ο Αχιλλέας Μπέος κατά το ασύλληπτο ξέσπασμά του κατά δημοσιογράφου (δείτε εδώ τους υβριστικούς του χαρακτηρισμούς και τις φωνές του), αναφέρθηκε σε μία έρευνα που έγινε για το νερό του Βόλου, ρίχνοντας τα πυρά του και στην καθηγήτρια που την δημοσιοποίησε: «Βγήκε μια Τζανετουλάκου λέει και πήγε και έκανε μέτρηση από τη βρύση της και είπε, ότι το νερό έχει κολοβακτηρίδια, έτσι γίνονται οι μετρήσεις; Και το ανέβασε πάνω...Ρε δεν έχετε με τι άλλο να ασχοληθείτε;», είπε μεταξύ άλλων.

Η ίδια, λοιπόν, το πρωί της Τρίτης 31/10, βγήκε στον αέρα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, και μίλησε για το περιστατικό, αποκαλύπτοντας πως ήδη βρίσκεται στα δικαστήρια μαζί του για άλλους λόγους, όμως βρέθηκε ένας ακόμη.

Το επόμενο βήμα της Τζανετουλάκου μετά το δημόσιο ξέσπασμα του Αχιλλέα Μπέου

«Σας βλέπω ζεν, κυρία Τζανετουλάκου, τι να κάνετε θα μου πείτε!», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου δίνοντάς της τον λόγο.

«Σας χαιρετώ από το κρατίδιο της Νέας Βαϊμάρης. Αυτό διάγουμε αυτή τη στιγμή, σε αυτό ζούμε. Τον είδατε, δεν υπάρχουν λόγια... Ζούμε σε ένα καθεστώς φόβου και τρομοκρατίας. Έβαλα αυτά τα στοιχεία στον προσωπικό μου λογαριασμό και ο θεσμικός άρχων της πόλης αποφάσισε ότι αυτό είναι παράνομο. Δεν ξέρω τι πιστεύει στο ταραγμένο του μυαλό, ότι δεν πρέπει να εκφράζουμε τις γνώμες μας, ότι δεν πρέπει να δίνουμε στη δημοσιότητα πράγματα που έπρεπε να δείξει ο ίδιος. Κρύψαμε το όνομα του εργαστηρίου, γιατί φοβόμασταν μήπως επιτεθεί εκεί. Τα έχω όλα αυτά, βεβαίως, για τη Δικαιοσύνη», απάντησε εκείνη αρχικά και πρόσθεσε για το νερό που ο ίδιος υποστηρίζει πως είναι καθαρό:

«Ας τον δούμε να το πίνει αυτό το νερό, να το δίνει και στα παιδιά του. Είναι πάρα πολύ επικίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία να πίνουμε ένα τέτοιου είδους νερό».

Όταν ρωτήθηκε ποια ήταν η αντίδρασή της όταν ενημερώθηκε για τα λόγια του, δήλωσε επισημαίνοντας πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά: «Μου μετέφεραν τα λόγια του, μπήκα και είδα όλο αυτό... Από το 2015 το ζούμε αυτό! Ζούμε σε μία δυστοπία. Έχω κινηθεί νομικά σε διάφορα ζητήματα στη πόλη, στο γεγονός ότι δεν έχουμε καθαρό αέρα με τις ευλογίες του δημάρχου, αύριο θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα για την κοπή των δέντρων, που γίνεται με μία συνεργασία του δημάρχου με την περιφέρεια. Είμαι διαρκώς στα δικαστήρια, τώρα με έπιασε το στόμα, δεν ανέχομαι αυτός ο άνθρωπος να με πιάνει στο στόμα του. Θα λάβω όλες τις νομικές διενέργειες...».