«Όταν εμένα πριν από 3 μήνες γύρισε η άλλη και μου έστειλε ένα μήνυμα, μου γύριζε ένα μαχαίρι στην...» - Με τρεμάμενη φωνή η Φωτεινή Πετρογιάννη στον αέρα του Πρωινού

«Έκλαιγες ώρες! Σου λέω πέτα το γαμ@μέν@ σε μια γωνία...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Όταν εμένα πριν από 3 μήνες γύρισε η άλλη και μου έστειλε ένα μήνυμα, μου γύριζε ένα μαχαίρι στην...» - Με τρεμάμενη φωνή η Φωτεινή Πετρογιάννη στον αέρα του Πρωινού

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, την Τρίτη 31/10, προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου, σχετικά με τα σχόλια που μπορεί να έχει δεχτεί για την προσωπική του ζωή, ιδιαίτερα μετά την αποκάλυψη για την ερωτική του συνεύρεση με άντρα (δείτε εδώ τα αιχμηρά του λόγια).

Ο ηθοποιός ανέφερε πως δεν τον επηρεάζουν όσα ακούει και όσα γράφονται, ωστόσο η Φωτεινή Πετρογιάννη θέλησε να κάνει τα δικά της σχόλια, εξηγώντας πως κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο για όλους, δίνοντας ένα δικό της παράδειγμα, με κακόβουλο μήνυμα που είχε δεχθεί η ίδια.

Το ξέσπασμα της Φωτεινής Πετρογιάννη

«Ο καθένας έχει ένα τρωτό σημείο, το οποίο δεν θέλει να του το ακουμπάει κανείς. Όταν εμένα πριν από 3 μήνες γύρισε η άλλη και μου έστειλε ένα μήνυμα στο instagram, γιατί θεώρησε ότι κάτι έκανα εδώ στην εκπομπή -δεν έχει σημασία- και μου είπε ότι καλώς δεν μπορείς να κάνεις παιδιά, συγγνώμη που θα στο πω, αλλά όσο χοντρόπετσος και να είσαι δεν μπορείς να το αφήσεις να περάσει έτσι. Εμένα εκείνη την ώρα μου γύριζε ένα μαχαίρι στην… Ο καθένας έχει μια συγκεκριμένη ψυχολογία, δεν θα μπει στη διαπραγμάτευση για το τι άνθρωπος είναι ο καθένας», είπε με τρεμάμενη φωνή και φανερά εκνευρισμένη η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Και τον λόγο πήρε τότε ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος την συμβούλεψε: «Θα σου μιλήσω σαν φίλος προς φίλο, παρόλο που δεν είναι μία κουβέντα που πρέπει να γίνει δημόσια στην τηλεόραση και την έχουμε κάνει και κατ' ιδίαν. Εσύ είσαι ένα καλό και ευαίσθητο παιδί. Όταν σου έγραψε αυτή ότι δεν μπορείς να κάνεις παιδί, έκλαιγες ώρες. Είμαι όμως εγώ που καθημερινά σου λέω - που έχω βληθεί όσο κανένας από αυτήν εδώ τη λαίλαπα στην Ελλάδα - σου λέω πέτα το γαμ@μέν@ σε μια γωνία και άσε το να πάει στο διά@λο».

Το μήνυμα που είχε λάβει και το ξέσπασμά της

«Η συγκεκριμένη κυρία, πίστεψε κάτι που πιστεύουν πολλοί εδώ μέσα. Ότι μπορεί να μας γράφουν ό,τι στο διάολο κατεβαίνει στο κεφάλι τους γιατί έτσι γουστάρουν. Για να τελειώνουμε… η κυρία η συγκεκριμένη θα μηνυθεί και δεν θα φοβηθώ να μηνύσω οποιονδήποτε άλλον θεωρήσει ότι είμαι κάδος της μαύρης του ψυχής. Τέλος με τα σκουπίδια κάποιων», είχε γράψει.

Φωτεινή Πετρογιάννη αρνητικό μήνυμα