«Είχα φτάσει σε ένα σημείο να μην...» - Οι δύσκολες ημέρες που πέρασε η Μαρίλια Μητρούση την περίοδο της καταγγελίας στoν Αλέξη Γεωργούλη

Την ρωτούσαν ανοιχτά να είναι ζευγάρι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τρίτη (31/10) προβλήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα η νέα συνέντευξη της Μαρίλιας Μητρούση σχετικά με τη συμμετοχή της στην σειρά ''Ο Παράδεισος των Κυριών'' αλλά και με ένα άλλο θέμα , που την είχε φέρει σε αμήχανη θέση.

Πιο αναλυτικά, πριν από μερικούς μήνες, όταν είχε ξεσπάσει η είδηση με την καταγγελία στον Αλέξη Γεωργούλη είχαν ρωτήσει την ηθοποιό τη γνώμη της για το συμβάν, αλλά και για το αν όντως ήταν ζευγάρι (δείτε εδώ).

Όπως φαίνεται και από τις απαντήσεις της Μαρίλιας Μητρούση στο βίντεο είχε έρθει σε αμηχανία κάτι για το οποίο αναφέρθηκε ξανά μέσα από τις νέες δηλώσεις, καθώς αποκάλυψε και αν έχει σήμερα επικοινωνία με τον Αλέξη Γεωργούλη.

Οι νέες δηλώσεις της Μαρίλιας Μητρούση για τον Αλέξη Γεωργούλη

«Ένιωσα πάρα πολύ άβολα και δεν διανοούμουν, ότι σου μιλάει ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει πάει για έναν άλλον λόγο εκεί. Εγώ είχα φτάσει σε ένα σημείο εκείνες τις ημέρες να μην πρέπει να πάω σε εκδηλώσεις. Δεν έχω καμία επικοινωνία, δε μιλάω καθόλου, δεν τοποθετούμαι πια» είπε η Μαρίλια Μητρούση.

Το ξέσπασμα του Λιάγκα για την πίεση στην Μητρούση σχετικά με τον Γεωργούλη

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιάγκας όταν είδε το απόσπασμα από τις δηλώσεις της Μαρίλιας Μητρούση στις τηλεοπτικές κάμερες, όπου η αμηχανία της ήταν φανερή απέναντι στις πιεστικές ερωτήσεις που της έκαναν οι δημοσιογράφοι γαι την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

«Για μένα αυτή είναι διαπόμπευση είναι ντροπή. Θα μου πείτε γιατί το έπαιξα. Για να πω αυτό που θέλω να πω. Αυτή είναι διαπόμπευση! Με ποιο δικαίωμα ένας άνθρωπος που δεν έχει ο ίδιος δημοσιοποιήσει μία σχέση του, ερωτάται πιεστικά από δημοσιογράφους τι έχει να πει επειδή είχαν ακουστεί φήμες ότι τα είχε με τον Γεωργούλη.

Να ρωτήσουμε τον κ. Μπισμπίκη και την κα Βανδή πώς αισθάνονται ο ένας για τον άλλον, όταν οι ίδιοι δημοσιοποίησαν τη σχέση τους είναι απόλυτα θεμιτό. Όμως, είχε δημοσιοποιήσει η κα Μητρούση τη σχέση της με τον Γεωργούλη; Με ποιο δικαίωμα λοιπόν οι δημοσιογράφοι την έχουν στήσει σε ένα τοίχο και τη ρωτάνε για τη σχέση της; Θα μπορούσαν να πουν ξέραμε ότι κάνατε παρέα αλλά ότι είχατε σχέση για ποιο λόγο να τον ρωτήσουν; Αυτό είναι διαπόμπευση για εμένα και όχι η κυρία που βιάστηκε, αν βιάστηκε, και βγήκε να το πει.

«Και μπράβο στον κ. Μητρούση που αντί να τους στείλει όλους στο διάολο και με το δίκιο του, βγήκε με χιούμορ και προστατευτικά και είπε στους δημοσιογράφους να την αφήσουν. Θα μπορούσε να τους πει αντε στο διάολο και θα τον δικαιολογούσα κιόλας. Και έχουμε και δικό μας μικρόφωνο και το λέω είναι ο ΑΝΤ1. Για μένα είναι λάθος όλων των δημοσιογράφων και ημών!», είπε φανερά εκνευρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας.