MasterChef: Η μεγάλη επιστροφή του reality μαγειρικής

Πότε θα το δούμε στη συχνότητα του Star;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
MasterChef: Η μεγάλη επιστροφή του reality μαγειρικής

Το αγαπημένο reality μαγειρικής, "Master Chef", θα επιστρέψει στις οθόνες μας μέσα από το κανάλι του Star, πριν από την αναμενόμενη ώρα του, όπως αποκάλυψε σήμερα ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής "Mega Καλημέρα", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega.

Η επιστροφή του Master Chef

Όπως όλα δείχνουν το αγαπημένο παιχνίδι θα έρθει πριν από την προγραμματισμένη του ώρα στο πρόγραμμα. Ήδη, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής έχει γίνει το ξεκαθάρισμα των βιογραφικών, που στάλθηκαν στο κανάλι μαζί με τις αιτήσεις του κάθε διαγωνιζόμενου.

Αν όλα πάνε καλά τα πρώτα γυρίσματα, θα ξεκινήσουν τέλη Δεκεμβρίου, και θα προβληθεί αρχές Ιανουαρίου, αντί για το τέλος του μήνα, όπως είχε ειπωθεί εξ αρχής. Αυτό θα γίνει λόγω των χαμηλών νούμερων τηλεθέασης που σημειώνουν τα ήδη υπάρχοντα προγράμματα του καναλιού, Φάρμα και Fame Story (δείτε εδώ τη χθεσινή τους τηλεθέαση). Αυτά τα δύο προγράμματα είχαν ανακοινωθεί από πέρυσι, αλλά δεν είχαν την επιτυχία που ήθελαν οι υπεύθυνοι του σταθμού.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Τι θα γίνει με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δημήτρη Σαράντου, προς το τέλος του Νοεμβρίου αφού ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ολοκληρώσει τα γυρίσματα της Φάρμας θα ξεκινήσει άμεσα τα γυρίσματα του MasterChef.

Δείτε εδώ το ρεπορτάζ:

Το πρώτο trailer του MasterChef 8

Την Τρίτη 8/8, κυκλοφόρησε και το πρώτο επίσημο trailer για τον όγδοο κύκλο της εκπομπής μαγειρικής, για τις δηλώσεις των συμμετεχόντων και σε αυτό ανακοινώθηκε και η πρώτη αλλαγή που θα πραγματοποιηθεί. Αλλάζει εντελώς το έπαθλο και ο νικητής δεν είναι ο μόνος που θα χαρεί!

Πιο συγκεκριμένα, ο μεγάλος νικητής πρόκειται να κερδίσει 70.000 ευρώ, μαζί με εξοπλισμό επαγγελματικής κουζίνας αξίας 30.000 ευρώ, ενώ κάτοχος της δεύτερης θέσης θα κερδίσει 30.000 ευρώ. Επίσης, καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού θα μοιραστούν σε δοκιμασίες άλλα 30.000 ευρώ.