Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Ήταν μόδα να λες ότι είσαι πατέρας...» - Η αποκαλυπτική συνέντευξη του ηθοποιού στην εκπομπή "Breakfast@Star"

Το ξέσπασμα του Ετεοκλή Παύλου

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ 11-02-2020 Θέατρο Μικρό Χορν
NDP/ 11-02-2020 Θέατρο Μικρό Χορν

Ο γνωστός ηθοποιός, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή "Breakfast@Star", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Star, και μεταξύ άλλων μίλησε και για το ρόλο της πατρότητας στη ζωή του, αλλά και πως κάποιοι χρησιμοποιούν αυτή τους την ιδιότητα, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του παρουσιαστή της εκπομπής, Ετεοκλή Παύλου.

Οι δηλώσεις του Λεωνίδα Καλφαγιάννη

«Τώρα που έχει σταματήσει η μόδα να λες ότι είσαι πατέρας, μπορώ να το πω κι εγώ, ότι είμαι πατέρας δύο παιδιών. Το να λες, ότι είσαι πατέρας είχε υπάρξει μόδα, ήταν εργαλείο στην φαρέτρα σου, για να είσαι περισσότερο αποδεκτός σε μία κοινωνική μάζα ευρέως επηρεαζόμενη από το lifestyle», είπε για το ρόλο του ως μπαμπάς.

«Φέτος δεν είχα καμία πρόταση. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Μάλλον είμαι κακός ηθοποιός. Ίσως ζούμε σε μία κατάσταση, που υπερισχύει το ουδέτερο. Για να μην το πω αλλιώς. Πιστεύω, ότι πολλές από αυτές τις σειρές έχουν εξαιρετική ποιότητα. Μου αρέσουν όλες, αλλά έλα που όλες είναι τόσο σωστές, τόσο καλές και έχουν τόση ποιότητα, που δεν ξεχωρίζει τίποτα. Είναι ένα πράγμα κι όλοι όλα σε ένα σημείο που είναι σαν να αποχαυνώνεσαι κοιτάζοντάς το», αλλά και ότι «Εκεί που γίνονται όλοι οι παρουσιαστές ηθοποιοί, θα έλεγα ναι κι εγώ ως ηθοποιός να γίνω παρουσιαστής, αν μου έκαναν πρόταση», σχολίασε για τα επαγγελματικά του.

Επιπλέον, πρόσθεσε, πως έχει βρεθεί σε χώρο εργασίας στο θέατρο, που άτομα της παραγωγής τον ρωτούσαν για τους ακολούθους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «μου είπαν, στείλε τα μας όλα, για να επιλέξουμε ανάμεσα σε εσένα και άλλους δύο, που έχουμε ως υποψήφιους». «Δεν είμαι σε σχέση», κατέληξε.

Το ξέσπασμα του Ετεοκλή Παύλου

«Δεν ισχύει αυτό, που λέει ο Λεωνίδας. Τον συμπαθώ πολύ, έχουμε ζήσει και πράγματα μαζί. Αυτό που λέει πατρότητα, εργαλείο και μόδα δεν πάνε αυτά μαζί. Δεν μπορώ να το διανοηθώ αυτό, και δεν μπορείς να το πεις, ότι κάποιος χρησιμοποιεί την ιδιότητά του ως πατέρας, για να πάρει κάποια δουλειά», υπογράμμισε ο παρουσιαστής.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: