Ενώπιος Ενωπίω: Το ζευγάρι που θα είναι καλεσμένο στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου

Πότε θα προβληθεί το επεισόδιο;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Ενώπιος Ενωπίω: Το ζευγάρι που θα είναι καλεσμένο στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου

Πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, και ιδιαίτερα γνωστό στην πολιτική σκήνη της χώρας θα είναι καλεσμένο στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1, και παρουσιάζει ο γνωστός δημοσιογράφος, Νίκος Χατζηνικολάου, την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου.

Το ζευγάρι που θα είναι καλεσμένο στο "Ενώπιος Ενωπίω"

Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, στις 00:00, ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξενεί στο "Ενώπιος Ενωπίω" τη γνωστή πολιτικό και πρόεδρο του κόμματος "Πλεύση Ελευθερίας", Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον δημοφιλή ηθοποιό και βουλευτή του κόμματος, Διαμαντή Καραναστάση, στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση (δείτε εδώ φωτογραφίες τους από τις διακοπές τους στη Μύκονο).

Πώς έγινε η πρώτη γνωριμία που τους έφερε μαζί στη ζωή, αλλά και στα έδρανα της Βουλής; Η πρόεδρος της "Πλεύσης Ελευθερίας" αποκαλύπτει τις δύσκολες στιγμές στην πολιτική της διαδρομή και ο γνωστός ηθοποιός απαντά στις επικρίσεις που δέχθηκε για την υποψηφιότητά του.

Η Αριστερά, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Αλέξης Τσίπρας.

Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, στις 24:00, η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Διαμαντής Καραναστάσης σε μια συνέντευξη από καρδιάς στον Νίκο Χατζηνικολάου και το "Ενώπιος Ενωπίω".

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ:

Η γνωριμία της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον Διαμαντή Καραναστάση και η σχέση με τα παιδιά του

«Ήταν 23 Αυγούστου του 2015. Μόλις είχε παραιτηθεί η κυβέρνηση και ετοιμαζόμασταν για εκλογές. Μου είχε στείλει ένα e-mail που το βρίσκω και σήμερα πολύ σημαντικό στον τρόπο ενός πολίτη και καλλιτέχνη. Μου έγραφε "Κυρία Κωνσταντοπούλου θέλω να σας ευχαριστήσω για τον τρόπο με τον οποίο υπερασπίζεστε τα δικαιώματά μου". Κι αυτό είναι φοβερά τιμητικό να στο στέλνει οποιοσδήποτε άνθρωπος, πόσω μάλλον ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης.

Αυτό το e-mail όμως, δεν το είδα. Υπήρχε φοβερή ένταση εκείνη την περίοδο. Ήταν και για εμένα τραγική περίοδος, γιατί εκείνη ακριβώς την ημέρα χάσαμε τον σύντροφο της μητέρας μου κι έτσι το e- mail αυτό έμεινε μετέωρο. Δεν το είδα ποτέ. Ο Διαμαντής έμεινε με την αίσθηση ότι τον γείωσα και δεν του απάντησα ποτέ, εγώ δεν ήξερα τίποτα. Πολλούς μήνες αργότερα, τον Μάρτιο του 2016 σε μία παράσταση στο θέατρο τέχνης συναντηθήκαμε.

Από εκείνη τη βραδιά ξεκίνησε ένα άλλο κεφάλαιο της ζωής μου. Με γοήτευσε αμέσως! Είχαμε μια φοβερή συζήτηση. Ξεκινήσαμε να συζητάμε για τα πάντα. Εγώ είχα πάει με μία φίλη μου. Ξέχασα ότι ήταν η φίλη μου εκεί, ο Διαμαντής επίσης με δύο φίλες του, οι οποίες διακριτικά του είπαν ότι φεύγουν και υπήρχε μια κάμερα που περίμενε με τις ώρες τι ώρα θα βγει η Κωνσταντοπούλου να κάνει μία δήλωση.

Ήταν μια γνωριμία που εξελίχθηκε κεραυνοβόλα, αλλά που είχε ως κινητήριο αυτό το οποίο εκείνη τη στιγμή θέλαμε να κάνουμε, το ίδιο που θέλουμε και σήμερα να κάνουμε. Να αλλάξουμε τον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά η ίδια για την γνωριμία τους.

Όσον αφορά στην σχέση της με τα παιδιά του, αλλά και το δικό της μητρικό ένστικτο: «Νομίζω ότι είναι ένας τόσο υποδειγματικός πατέρας. Δεν έχω δει τέτοιον πατέρα που κάνει πραγματικά σε πάρα πολλά επίπεδα τα πάντα για τα παιδιά του, τα οποία έχουν και μία πολύ αξιόλογη μητέρα. Είναι υπεύθυνος για δύο πλασματάκια τα οποία είναι αξιοθαύμαστα. Ο πατρικός του ρόλος, μου ξύπνησε εμένα το αίσθημα το μητρικό, πολύ περισσότερο απ' ότι μπορεί να το είχα. Έχουμε μεγάλη αγάπη με τα παιδιά και κάνουμε πολλές τρέλες, περιπέτειες, αλλά και σοβαρά πράγματα».

Σε ερώτηση, μάλιστα, για το πώς την αντιμετωπίζουν τα παιδιά του, ως σύντροφο, ως φίλη ή ως γνωστή, επισήμανε: «Είμαι η Ζωίτσα. Αυτό περιέχει και το "σύντροφος του πατέρα τους", περιέχει και το "φίλη", περιέχει και το "νομίζω ότι η Ζωίτσα είναι ένας ρόλος ειδικός και αυτός είναι ο ρόλος που έχω"».