«Εννοείται αγχώθηκα. Έπαθα σοκ...» - Η εξομολόγηση της Ζωής Ασουμανάκη για το αυτοάνοσο που αντιμετώπισε

«Όλο αυτό το έμαθα εντελώς τυχαία»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Εννοείται αγχώθηκα. Έπαθα σοκ...» - Η εξομολόγηση της Ζωής Ασουμανάκη για το αυτοάνοσο που αντιμετώπισε

Για τη δύσκολη παιδική ηλικία, το μπούλινγκ για τα παραπάνω κιλά που είχε στο σχολείο, αλλά και την αλωπεκία, μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης 31/10, η Μις Ελλάς 2022, Ζωή Ασουμανάκη κατέκτησε μία θέση στην κορυφαία 15άδα στον μεγάλο διεθνή διαγωνισμό "Miss International 2023" στην εκπομπή T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Η γνωστή Κρητικοπούλα κατάφερε και αναδείχθηκε στις 26 Οκτωβρίου στο κατάμεστο «National Yoyogi Gymnasium 2» στο Τόκιο και μάλιστα από τις 70 συμμετέχουσες η Ζωή Αμανουσάκη πήρε τη 15η θέση (δείτε εδώ τις δηλώσεις της για τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό «Miss International 2023).

Η εξομολόγηση της Ζωής Ασουμανάκη για το αυτοάνοσο που αντιμετώπισε

«Το αυτοάνοσο το απέκτησα όταν τελείωσα το σχολείο και πήγα στην Κρήτη για να σπουδάσω. Όλη η αναπροσαρμογή με ζόρισε, το πώς θα αποκτήσω φιλίες με άγχωσε. Είχα αλλάξει ήδη δύο σχολεία με δύσκολη προσαρμογή. Είχα περάσει και μπούλινγκ. Τα παιδιά δύσκολα με αποδέχονταν μέσα σε μία παρέα. Τα παιδιά μπορούν να γίνουν πολύ σκληρά άμα θέλουν.»

«Όλο αυτό το έμαθα εντελώς τυχαία. Είχα πάει να κάνω ένα κούρεμμα και η κομμώτρια μου είπε αν έχω δει τι έχω στο κεφάλι μου. Είχα κενά. Αρχικά το έψαξα γιατί δεν γνώριζα τι ήταν, εννοείται αγχώθηκα. Έπαθα σοκ. Εγώ ήμουν τυχερή γιατί είχα λίγα κενά. Προσπάθησα να αποβάλλω το άγχος και να έχω θετική ψυχολογικά. Μόνο έτσι κατάφερα και το ξεπέρασα. Έκανα και μία θεραπεία με τον γιατρό μου.»

Δείτε εδώ το βίντεο: