«Η Άννα Βίσση ήταν πάντα πριν από το κουτσομπολιό, πριν από τις φήμες...» - Τα σχόλια της Νάνσυ Ζαμπέτογλου για την εξομολόγηση της τραγουδίστριας

«Κάτι έχει ωριμάσει στην Άννα προφανώς...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Άννα Βίσση στον Τάσο Τρύφωνος, (δείτε εδώ τι αποκάλυψε), σχολίασαν το μεσημέρι της Δευτέρας 30/10, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην εκπομπή τους Στούντιο 4 που προβάλλεται στην ΕΡΤ

Τα σχόλια της Νάνσυ Ζαμπέτογλου για την εξομολόγηση της Άννας Βίσση

Οι παρουσιαστές σχολίασαν την εξομολόγηση της τραγουδίστριας σχετικά με την κακοποίηση που έχει βιώσει σε παλαιότερη σχέση της αλλά και στην περίοδο που η κόρη της κατέφυγε σε κέντρο αποτοξίνωσης για να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ.

«Κάτι έχει ωριμάσει στην Άννα προφανώς και ήρθε η ώρα της να τα πει. Ξέρω ποιον εννοεί στο θέμα της κακοποίησης. Χαίρομαι που τώρα τοποθετείται, γιατί η Άννα Βίσση ήταν πάντα πριν από το κουτσομπολιό, πριν από τις φήμες», είπε αρχικά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Έχει κάτι που το έχουν στο Hollywood. Όταν ξέρουν ότι κάτι θα συζητηθεί, ήταν οι πρώτοι που μιλούσαν για αυτό χωρίς να ντρέπονται και χωρίς ταμπού. Είναι και θέμα χαρακτήρα, ότι δεν φοβάμαι, πατάω στα πόδια μου και μπορώ να μιλήσω. Για τα θέματα της Σοφίας δεν είχε μιλήσει ποτέ ανοιχτά. Υπήρχαν υπεκφυγές αλλά τόσο ανοιχτά δεν είχε μιλήσει», τονίζει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στη συνέχεια.

«Καλά έκανε και μίλησε για την κακοποιητική σχέση και καλά έκανε και ο Τάσος που τη ρώτησε, γιατί αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι γυναίκες ότι δεν έχει να κάνει με το εάν είσαι διάσημη, όμορφη, πλούσια, αυτόνομη, αυτάρκης. Ο κακοποιητής έχει έναν τρόπο, ακόμα και την πιο πετυχημένη γυναίκα, να τη χειρίζεται και να την κακοποιεί με τον χειρότερο τρόπο. Κάτι είχαν πάρει τα αφτιά μας, δεν έχει σημασία τι ακριβώς συνέβη», σχολίασε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

Δείτε εδώ το βίντεο: