Αναστάσης Ροϊλός - Εριέττα Μανούρη: Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό τους - Αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU

Η μοιραία συνάντηση και η αγκαλιά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Είχαμε να τους δούμε μαζί σε δημόσια εμφάνιση εδώ και περίπου ένα χρόνο. Τελικά τι ισχύει για το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι, μετά και τις πρόσφατες φήμες χωρισμού που κυκλοφόρησαν; «Προσωπικά ζητήματα, συζήτηση κομμένη», λένε οι δύο ηθοποιοί κάθε φορά που κάποιος προσπαθεί να φέρει την κουβέντα σε αυτή την κατεύθυνση, ανεξάρτητα απ' το τι ισχύει σήμερα ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχει ακόμα αμοιβαία αγάπη, σεβασμός και εκτίμηση ανάμεσά τους.

Ο λόγος για τον Αναστάση Ροϊλό (δείτε εδώ φωτογραφία από την παιδική του ηλικία) και την Εριέττα Μανούρη, που τους ένωσε το σενάριο της ζωής, όταν τους έφερε μαζί στα γυρίσματα των «Άγριων Μελισσών» και μέσα στα επόμενα χρόνια επέλεξαν γενικά να κρατήσουν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά τη μεταξύ τους σχέση, γι' αυτό δεν ήταν και έκπληξη όταν σταμάτησαν τελείως να μιλούν γι' αυτή. Ακόμα και όταν παραδέχονταν πως είναι μαζί άλλωστε, και συνεργάζονταν μάλιστα, οι κοινές εμφανίσεις τους ήταν σποραδικές και πάντα μετρημένες.

Στο Ηρώδειο Μανούρη & Ροϊλός

Ροϊλός Μανούρη χωρισμός

Αυτή τη φορά ο φακός του YOU τους συνάντησε στο Ηρώδειο, όπου έδινε παράσταση η Εριέττα Μανούρη ως «Χρυσόθεμις» στην «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή, ενώ ανάμεσα στα μέλη του κοινού ήταν ο Αναστάσης Ροϊλός.

Ροϊλός Μανούρη σχέση

Οι δυο τους είχαν έναν σύντομο χαιρετισμό λίγο αφότου έπεσε η αυλαία, ωστόσο απέφυγαν να δώσουν περισσότερα δικαιώματα για σχολιασμό. Σε κάθε περίπτωση πάντως έδειξαν ότι δεν υπάρχει πικρία ή λόγος για έριδες ανάμεσά τους.

Αναστάσης Ροϊλός - Εριέττα Μανούρη: Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό τους - Αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU

Από ζευγάρι... αντίπαλοι

Δεν μιλάμε για τη ζωή, αλλά για την τιβί, καθώς εκεί ο Αναστάσης Ροϊλος συμπορεύεται με την συμπρωταγωνίστριά του στις «Μέλισσες», Έλλη Τρίγγου, που υποδύεται την «Μάγισσα» στον ΑΝΤ1, ενώ η Εριέττα Μανούρη μετακόμισε στον Alpha, ως ζευγάρι του Στάθη Κόικα στον νέο κύκλο του σίριαλ «Μην αρχίζεις την μουρμούρα». Πλέον βλέπουν τις μετρήσεις τηλεθέασης σε διαφορετική στέγη, αλλά χωρίς... συγκρούσεις πάντως, αφού οι σειρές στις οποίες συμμετέχουν προβάλλονται σε διαφορετική ζώνη.

Περισσότερα στο τεύχος YOU που κυκλοφορεί