Damiano David: Το νέο βίντεο κλιπ με την Ανίτα είναι άκρως ακατάλληλο!

Περιέχει έντονες ερωτικές σκηνές!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Instagram/ Damiano David
Instagram/ Damiano David

Το γνωστό και πολύ αγαπημένο στο κοινό τραγουδιστή, Damiano David τον γνωρίσαμε μέσα από την πολύ επιτυχημένη Eurovision 2021, και έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής ιδίως από τη νίκη του μαζί με το συγκρότημά του, που είναι frontman "Maneskin", στο διαγωνισμό τραγουδιού. Σίγουρα, σε όλη αυτή τη δημοτικότητα και τη λατρεία του κόσμου δεν είναι αμελητέα η πολύ "καυτή" εξωτερική του εμφάνιση.

Ένα γεγονός, όμως μπορούμε να πούμε, ότι πέρα από το γεγονός, ότι τον "απογείωσε", έκανε και κάθε γυναικεία φαντασίωση γύρω από το πρόσωπό του πραγματικότητα, αφού τον είδαμε να πρωταγωνιστεί σε ένα βίντεο κλιπ με άκρως ρεαλισικές σκηνές σεξ.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο καλλιτέχνης έρχεται στο προσκήνιο με τέτοια δημοσιεύματα (δείτε εδώ που είχε δείξει τα οπίσθιά του στα VMAs)

Το άκρως ερωτικό βίντεο κλιπ με πρωταγωνιστή τον Damiano David

Η 30χρονη Βραζιλιάνα τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο "Mil Veces", το οποίο σημαίνει "Χίλιες φορές". Η τραγουδοποιός, ερμηνεύτρια και χορεύτρια μοιράζει επιτυχίες σε όλο τον κόσμο στο κομμάτι της μουσικής και αυτό την κάνει ιδιαίτερα αγαπητή.

Σίγουρα, η τελευταία της επιλογή να συμπρωταγωνιστεί με το νικητή της Eurovision 2021 στο βίντεο κλιπ[ του νέου της τραγουδιού την έκανε ακόμα πιο λατρεμένη, αφού έδωσε στο κοινό, αυτό που ζητούσε και συνάμα δεν μπορούσε να φανταστεί. Οι δυο τους έχουν πολύ έντονες και ερωτικές σκηνές, αλλά και αρκετά αποκαλυπτικές, ανεβάζοντας τον ερωτισμό στα ύψη.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τα γυρίσματα:

Δείτε παρακάτω το επίμαχο βίντεο:

Χώρισαν μετά από 6 χρόνια σχέσης, ο Damiano David και η σύντροφός του, Georgia Soleri

Το ζευγάρι μετά από 6 χρόνια σχέσης αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους, μάλιστα η αποκάλυψη έγινε, αφού είχε κυκλοφορήσει ένα βίντεο με τον τραγουδιστή να βρίσκεται σε ένα νυχτερινό μαγαζί αι να φιλάει με πάθος μία άλλη γυναίκα.

Εκείνος είχε κάνει ένα βίντεο στο Tiktok, όπου εξηγούσε τα πάντα, ενώ η κοπέλα προέβη σε μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου εξηγούσε τα πάντα για το τέλος της σχέσης τους, αλλά μπήκε και σε λεπτομέρειες για αυτήν, οι οποίες ήταν άκρως αποκαλυπτικές.

«Θεωρώ ότι το να μπορεί κανείς να ζει τη σεξουαλικότητά του ελεύθερα, συναινετικά και ολοκληρωμένα είναι όμορφο και εποικοδομητικό για τον εαυτό του και για όλους τους ανθρώπους που, με διαφορετικούς τρόπους, σχετίζονται μαζί μας. Δεν θεωρώ την αποκλειστικότητα αξία γι’ αυτό και η σχέση μεταξύ του Damiano και εμού ήταν, με αμοιβαία συμφωνία και εντελώς συναινετικά, μη μονογαμική.

Aντιλαμβάνομαι ότι για κάποιους ανθρώπους αυτό μπορεί να είναι περίπλοκο να το καταλάβουν, αλλά το γεγονός ότι υπήρχε οποιουδήποτε είδους αλληλεπίδραση με άλλους ανθρώπους δεν είναι ο πυρήνας του προβλήματος. Δεν ήταν πριν, για κανέναν από τους δυο μας, και δεν βλέπω πώς θα μπορούσε να είναι τώρα», σημείωσε αρχικά.

«Για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας, ωστόσο, σε αυτή την ευαίσθητη στιγμή της τεράστιας αλλαγής, ζήτησα ρητά κάποια διακριτικότητα στη δημόσια ζωή μας, τουλάχιστον μέχρι την ημέρα που (για να αποφύγουμε άρθρα υποθέσεων και υπαινιγμών) θα ανακοινώναμε ότι δεν είμαστε πλέον ζευγάρι, κάτι που επρόκειτο να συμβεί σήμερα. Δεν συνέβη έτσι, και από εκεί πηγάζει το πρόβλημα. Αλλά όσο θυμωμένη, πληγωμένη και απογοητευμένη κι αν είμαι, δεν μπορώ να παραβλέψω την ανθρώπινη φύση μας, φτιαγμένη από δοκιμές και λάθη. Θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί από τον Damiano; Πιθανόν, ναι. Ακριβώς όπως θα μπορούσα να είχα αποφύγει άλλα λάθη κατά τη διάρκεια αυτών των έξι όμορφων χρόνων που περάσαμε μαζί», κατέληξε η νεαρή γυναίκα.

Damiano David χώρισε
Damiano David σχέση