«Πάλεψε για 6 μήνες με την ασθένεια του καρκίνου, αλλά δυστυχώς...» - Θρήνος για τον Σπύρο Μπιμπίλα

Το σπαρακτικό του "αντίο"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Θρήνος σκορπίστηκε στον χώρο της υποκριτικής το πρωί της Τετάρτης 1/11 μετά την είδηση πως έφυγε από τη ζωή ο "αδερφός" της Μαριλίτας Λαμπροπούλου, Αλέξανδρος Κομπόγιωργας. Πρόκειται για τον ηθοποιό που υποδυόταν τον αδερφό της συγκεκριμένα στη σειρά του MEGA, Εραστής δυτικών προαστίων.

Πλήθος κόσμου έκτοτε τον αποχαιρετά με αναρτήσεις στα social media και ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έκανε μία αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας του (δείτε εδώ ένα ακόμη πρόσωπο που "αποχαιρέτησε" πριν από λίγες ημέρες).

Το "αντίο" του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Αλέξανδρο Κομπόγιωργας

«Αντίο σε έναν καλό συνάδελφο που δεν είχα την τύχη να γνωρίσω ούτε να δουλέψω μαζί του.. Κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς. Πάλεψε για 6 μήνες με την ασθένεια του καρκίνου, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.. Για τον Αλέξανδρο Κομπόγιωργα μόνο καλά λόγια έχω ακούσει», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μπιμπίλας για θάνατο Κομπογιώργα

Η σπαρακτική ανάρτηση με την οποία ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η Καλλιόπη Ευαγγελίδου, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Περίεργο είναι αυτό που έκανες Αλέξανδρε. Να φύγεις τόσο διακριτικά, να μην μας επιτρέψεις ούτε ένα αντίο. Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ στον χαρακτήρα σου αυτή η στάση. Ξέρω πως όλοι οι συμμαθητές σου της δραματικής σχολής του Ωδείου Αθηνών είμαστε συντετριμμένοι και θα μας δικαιολογήσεις αυτές τις αναρτήσεις. Ήταν άδικο αυτό που έγινε. Όπως κι αν το δει κανείς. Πολύ άδικο», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλέξανδρος Κομπογιώργας ήταν ενδυματολόγος, σκηνογράφος, σκηνοθέτης, ηθοποιός. Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο ήταν οι παραστάσεις Βιοτεχνία Υαλικών (2017), Δον Κιχώτης (2020), Η χώρα των πελαργών...ένα παραμύθι της θάλασσας (2018), Ο απρόσκλητος επισκέπτης (2019).