«Να βρούμε αντικαταστάτρια...» - Η απάντηση του Φάνη Λαμπρόπουλου στον Γιώργο Λιάγκα και το τρολάρισμα στην Ελένη Βουλγαράκη

«Μη πετάγεσαι εσύ»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
 «Να βρούμε αντικαταστάτρια...» - Η απάντηση του Φάνη Λαμπρόπουλου στον Γιώργο Λιάγκα και το τρολάρισμα στην Ελένη Βουλγαράκη

Τα λόγια του Γιώργου Λιάγκα, σχολίασε το πρωί της Τετάρτης 1/11, ο Φάνης Λαμρόουλος στη ραδιοφωνική εκπομπή του "Κουνάβια", σχετικά με τα όσα είπε για την Ελένη Βουλγαράκη και το γεγονός ότι αργεί στην εκπομπή λόγω των υποχρεώσεων της στο ραδιόφωνο.

Ο Γιώργος Λιάγκας, στη χθεσινή του εκπομπή Το Πρωίνο, είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Να τελειώνεις νωρίτερα εκεί από τον Λαμπρόπουλο και να έρχεσαι νωρίτερα στην εκπομπή μας...Σε πληροφορώ όταν ήταν ο Δημήτρης Ο Ουγγαρέζος στην ομάδα, έγραφε την τελευταία μισή ώρα της εκπομπής, που έκανε τότε στο Ρυθμό με επιτυχία και έφευγε και ερχόταν εδώ. Όχι αλλά...Μας λείπει και σε θέλουμε περισσότερο. Να σε μοιραστούμε δίκαια με τον Λαμπρόπουλο» (δείτε εδώ το βίντεο).

Η απάντηση του Φάνη Λαμπρόπουλου στον Γιώργο Λιάγκα

Σήμερα, μέσα από την εκπομπή του Φάνης Λαμπρόπουλος έδωσε την δική του απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα, τρολάροντας τόσο εκείνον όσο και την Ελένη Βουλγαράκη.

«Μη πετάγεσαι εσύ. Σου είπε ο Λιάγκας να πηγαίνεις νωρίτερα και απάντησες "καλά θα δούμε". Δεν πειράζει, να δείτε γρήγορα, να στείλουμε μήνυμα να βρούμε αντικαταστάτρια. Εσύ τα λες εγώ θα σε παρατήσω; Να αρχίσω να κάνω και εγώ τέτοιες πλάκες;».

«Δεν θα σε αφήσω Φανούλη μου, μην αγχώνεσαι. Κάναμε πλάκα» είπε από την πλευρά της, η Ελένη Βουλγαράκη.

Ακούστε εδώ το απόσπασμα το οποίο προβλήθηκε από την εκπομπή Breakfast@star.

Τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιάγκα στην πρεμιέρα για την Ελένη Βουλγαράκη

«Είναι η πιο άχαρη στιγμή της σεζόν αυτή εδώ, ότι βγαίνουμε, ξεκινάμε με χαμόγελο και πρέπει να πούμε και κάτι. Τι να πω τώρα εγώ; Να πούμε καλή σχολική χρονιά στα παιδιά, να πω καλή τηλεοπτική χρονιά», είπε αρχικά και έπειτα συμπλήρωσε: Η Ελένη Βουλγαράκη δεν είναι εδώ, θα μπαίνει μετά τις 11:00, γιατί έχει ραδιόφωνο το πρωί».