«Κοιτάξτε το επίπεδο της δημοσιογραφίας! Δηλαδή ντροπή...» - Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για τα δημοσιεύματα περί "κόντρας" με την Ελένη Βουλγαράκη

«Γνωρίζαμε όταν της έκανα την πρόταση το καλοκαίρι ότι...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Κοιτάξτε το επίπεδο της δημοσιογραφίας! Δηλαδή ντροπή...» - Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για τα δημοσιεύματα περί

Την Τρίτη 31/10 ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μία πλάκα στον αέρα για την Ελένη Βουλγαράκη και το γεγονός πως πηγαίνει αργοπορημένη στην εκπομπή (δείτε εδώ αναλυτικά), γεγονός που σχολιάστηκε έντονα στη συνέχεια. Για το γεγονός αυτό ξέσπασε ο ίδιος το πρωί της Τετάρτης 1/11 στο Πρωινό του ΑΝΤ1, μόλις καλωσόρισε την συνεργάτιδά του.

Τα έβαλε με τους δημοσιογράφους και τον τρόπο που παρουσιάζουν κάθε φορά μία είδηση που τον αφορά, προσπαθώντας να δημιουργήσουν κόντρες και διαμάχες εκεί που δεν υπάρχουν.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για τα δημοσιεύματα σχετικά με την Ελένη Βουλγαράκη

«Ελένη καλώς ήρθες! Έχεις καταλάβει ότι έχεις έρθει σε μία εκπομπή που δε μπορούμε να πούμε τίποτα, όλα τα διαστρεβλώνουν. Κοιτάξτε τώρα να δείτε το επίπεδο της δημοσιογραφίας. Κάνουμε μία πλάκα, γιατί είναι πλάκα. Γνωρίζαμε όταν της έκανα την πρόταση το καλοκαίρι ότι η Ελένη Βουλγαράκη έχει ραδιόφωνο μέχρι τις 10, άρα ξέραμε ότι θα έρχεται εδώ στις 11. Κάνουμε, λοιπόν, μία πλάκα, γιατί είμαστε άνθρωποι κι έχουμε την ανάγκη να αποφορτιστούμε… Ήταν και μία πλάκα γλυκιά, της είπα "μας λείπεις, να σε μοιραστούμε πιο πολύ με τον Λαμπρόπουλο". Κι είπαν "Ο Λιάγκας την είπε στη Βουλγαράκη, το σκληρό πρόσωπο της εργοδοσίας". Δηλαδή λίγο ντροπή…», είπε χαρακτηριστικά, με την ίδια να δηλώνει: «Αφού μαζί την κάναμε την συμφωνία, ούτε αργώ στην εκπομπή. Ούτε έχω θέμα με τον Φάνη, ούτε με τον Γιώργο».

«Αν ερχόσουν και νωρίτερα δεν θα μας πείραζε κιόλας», επισήμανε στο τέλος ο παρουσιαστής.

Η απάντηση του Φάνη Λαμπρόπουλου

Σήμερα, μέσα από την εκπομπή του Φάνης Λαμπρόπουλος έδωσε την δική του απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα, τρολάροντας τόσο εκείνον όσο και την Ελένη Βουλγαράκη.

«Μη πετάγεσαι εσύ. Σου είπε ο Λιάγκας να πηγαίνεις νωρίτερα και απάντησες "καλά θα δούμε". Δεν πειράζει, να δείτε γρήγορα, να στείλουμε μήνυμα να βρούμε αντικαταστάτρια. Εσύ τα λες εγώ θα σε παρατήσω; Να αρχίσω να κάνω και εγώ τέτοιες πλάκες;».

«Δεν θα σε αφήσω Φανούλη μου, μην αγχώνεσαι. Κάναμε πλάκα» είπε από την πλευρά της, η Ελένη Βουλγαράκη.

Ακούστε εδώ το απόσπασμα το οποίο προβλήθηκε από την εκπομπή Breakfast@star.