«Καλό παράδεισο αγαπημένε...» - Η συγκινητική ανάρτηση του Αλέξη Γεωργούλη για τον Αλέξανδρο Κομπόγιωργα

Δείτε το InstaStory

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Καλό παράδεισο αγαπημένε...» - Η συγκινητική ανάρτηση του Αλέξη Γεωργούλη για τον Αλέξανδρο Κομπόγιωργα

Μια συγκινητική ανάρητηση έκανε το πρωί της Τετάρτης 1/11, ο Αλέξης Γεωργούλης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρετώντας και εκείνος με τον σειρά του τον Αλέξανδρο Κομπόγιωργα, με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσαν στη σειρά Εραστής Δυτικών Προαστιών.

Ο ηθοποιός έφυγε σήμερα, (1/11) από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών μετά από μια πολύ σκληρή μάχη που έδωσε, για έξι μήνες, με τον καρκίνο, σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια του αλλά και τους συναδέλφους του.

Η συγκινητική ανάρτηση του Αλέξη Γεωργούλη για τον Αλέξανδρο Κομπόγιωργα

Ο Αλέξης Γεωγούλης δημοσίευσε στο Instastory του την φωτογραφία του συναδέλφου του, ο οποίος είπε έτσι το δικό του αντίο: «Καλό παράδεισο αγαπημένε Αλέξανδρε» έγραψε.

ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΜΠΟΓΙΩΡΓΑ
Instagram: alexis_georgoulis_

Η σπαρακτική ανάρτηση με την οποία ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η Καλλιόπη Ευαγγελίδου, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Περίεργο είναι αυτό που έκανες Αλέξανδρε. Να φύγεις τόσο διακριτικά, να μην μας επιτρέψεις ούτε ένα αντίο. Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ στον χαρακτήρα σου αυτή η στάση. Ξέρω πως όλοι οι συμμαθητές σου της δραματικής σχολής του Ωδείου Αθηνών είμαστε συντετριμμένοι και θα μας δικαιολογήσεις αυτές τις αναρτήσεις. Ήταν άδικο αυτό που έγινε. Όπως κι αν το δει κανείς. Πολύ άδικο», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Περίεργο είναι αυτό που έκανες Αλέξανδρε. Να φύγεις τόσο διακριτικά, να μην μας επιτρέψεις ούτε ένα αντίο. Η αλήθεια...

Posted by Kalliopi Evangelidou on Tuesday, October 31, 2023