«Μιλήσαμε για τις εκπομπές μας, αλλά...» - Τι αποκάλυψαν η Ναταλία Γερμανού και ο Κώστας Τσουρός για την συνάντηση τους

«Πολύ Σουηδία»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Μιλήσαμε για τις εκπομπές μας, αλλά...» - Τι αποκάλυψαν η Ναταλία Γερμανού και ο Κώστας Τσουρός για την συνάντηση τους

Τηλεφωνική παρέμβαση έκαναν το πρωί της Τετάρτης 1/11, ο Κώστας Τσουρός και η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Αφορμή στάθηκε η πρόσφατη συνάντηση, των δύο παρουσιαστών την οποία ανέβασαν και στα social media, στα Νότια Προάστια.

Από εκείνη τη στιγμή φούντωσαν οι φήμες, για τo τι συζήτησαν οι δύο πρώην συνεργάτες, οι οποίοι φέτος βρίσκονται απέναντι στην μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της, τηλεφώνισαν τόσο στην Ναταλία Γερμανού όσο και στον Κώστα Τσουρό για να μάθουν τι είπαν μεταξύ τους.

Τι αποκάλυψαν ο Κώστας Τσουρός και η Ναταλία Γερμανού για την συνάντηση τους

«Είμαστε δύο φίλοι που πήγαμε για φαγητό, στη Βουλιαγμένη. Περάσαμε πολύ ωραία. Η Ναταλία έχει δει όλη την εκπομπή. Μου έδωσε συμβουλές, πολύ Σουηδία! Είπαμε τι θα παίξουμε το σαββατοκύριακο, τα είπαμε όλα.» ανέφερε ο Κώστας Τσουρός.

Δείτε επίσης: Ναταλία Γερμανού: «Ήρθε η ώρα ο Κώστας να κάνει κάτι...» - Τα σχόλια της για τον Τσουρό

Από την πλευρά της η Ναταλία Γερμανού ανέφερε: «Μιλήσαμε για τις εκπομπές μας, αλλά όχι μόνο. Βγήκαμε γιατί είμαστε δύο άνθρωποι που αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Τον είχα πεθυμήσει, με είχε πεθυμήσει κι αυτός προφανώς. Επειδή μιλάμε τις Δευτέρες μιλάμε, έχουμε επαφή και είπαμε να βρεθούμε κιόλας. Πήγαμε σε ένα ταβερνάκι στο Καβούρι. Δεν ήταν μυστικός δείπνος, δεν πήγαμε με κουκούλες, κανονικά κυκλοφορούσαμε. Πήγαμε νωρίς το απόγευμα και μας πήρε το βράδυ. Δεν συζητήσαμε για τα νούμερα.»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το σχόλιο της Γερμανού στον Τσουρό για την εκπομπή του στο MEGA

Την Παρασκευή 28/7, μάλιστα, ο ίδιος προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram προετοιμάζοντας τους τηλεθεατές και πιστούς ακόλουθούς του, με την Ναταλία Γερμανού να του σχολιάζει, ευχόμενη καλή επιτυχία στο νεό του ξεκίνημα.

«Από Σεπτέμβρη θα τα λέμε αλλιώς...», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός.

Η παρουσιάστρια του ALPHA τότε, επισήμανε: «Καλή αρχή αγάπη μου. Ήταν δίκαιο. Έχεις όλη μου την αγάπη σταθερά αμείωτα και σε καμαρώνω. Και το ξέρεις!!».

Ναταλία Γερμανού σε Τσουρό