Όλο το παρασκήνιο της συμμετοχής της Μπαρμπαρίγου στη Γη της Ελιάς - Η μεγάλη δυσκολία της στα γυρίσματα

Ήταν ανατροπή η ''εισβολή'' της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Όλο το παρασκήνιο της συμμετοχής της Μπαρμπαρίγου στη Γη της Ελιάς - Η μεγάλη δυσκολία της στα γυρίσματα

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστή η νέα ''εισβολή'' στη Γη της Ελιάς με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου από το ρόλο της σεφ, που ξέρει πολύ καλά να κάνει να γίνεται ξαφνικά ηθοποιός στην επιτυχημένη σειρά του Mega.

Μέσα από τη συνέντευξη, που παραχώρησε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου την Τετάρτη (1/11) στην Ελένη αποκάλυψε τον τρόπο, που της έγινε η πρόταση, πως νιώθει με την συνθήκη αυτή, αλλά και τι συμβαίνει στα γυρίσματα.

Να τονίσουμε εδώ, πως η Μπαρμπαρίγου στη Γη της Ελιάς θα υποδύεται ουσιαστικά τον εαυτό της, ωστόσο θα πρέπει να πατήσει σε ένα κείμενο με αυτή να είναι η μεγαλύτερη δυσκολία της, όπως τόνισε.

Δείτε επίσης: Σούπερ αποκλειστικό - Η Ιουλία υπέγραψε την υιοθεσία της κόρης της!

Οι δηλώσεις της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου για τη συμμετοχή της στη Γη της Ελιάς

«Εγώ κοίτα να δεις, όταν μου είπαν.... είπα συγγνώμη και εγώ τι να κάνω; Και μου λένε την Αργυρώ. Εεε τι πιο εύκολο από μένα από το να κάνω την Αργυρώ. Έτσι νιώθω εγώ...Λίγο με τα κείμενα έχω ένα θέμα, δε μπορώ να αποστηθίσω πολύ κείμενο.

Με αντιμετώπισαν πάρα πολύ ωραία, εξαιρετική εμπειρία. Η ομάδα αυτή είναι από τις πιο δεμένες και αγαπημένες ομάδες, που έχω δει. Φαίνεται, ότι δουλεύουν μαζί πολλά χρόνια, γιατί είναι σαν μια παρέα. Έχουν πολύ χιούμορ, είναι ακούραστοι, γιατί είναι πολλές ώρες τα γυρίσματα να πάμε από το ένα χωριό στο άλλο, αλλά είναι πάρα πολύ ωραία. Τα λόγια τα είπα, τι να κάνω; Τα είπα και τα ξαναείπα, τα είπα σωστά», είπε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Τι θα δούμε απόψε (1/11)

Επεισόδιο 32

Ο Στάθης κάνει μια τελευταία προσπάθεια με την κόρη του κι αυτή τη φορά καταφέρνει να σπάσει τον πάγο. Στη συνέχεια λέει όλη την αλήθεια στην Αριάδνη για το παρελθόν του με την Ιουλία αλλά και την παράνομη υιοθεσία της. Η Αριάδνη δείχνει να διατηρεί θετική στάση απέναντί του, αλλά πιστεύει ότι η Ιουλία την παράτησε από επιλογή: «Γιατί δεν παραδέχεται ότι δεν με ήθελε; Πιστεύω ότι κανονικά με έδωσε για υιοθεσία», ισχυρίζεται.

Την ίδια στιγμή ο Ορέστης εξηγεί στον Κουράκο πώς και γιατί άλλαξε καριέρα: «Μετά τη σοβαρή εγχείρηση που έκανα, δεν μπορούσα να συνεχίσω. Το καταλαβαίνεις;», του λέει και του δηλώνει: «Πάντως να ξέρεις ότι είμαι πρόθυμος να βοηθήσω το Σώμα όποτε μου ζητηθεί». Ο Άρης (Αντρέας Δανιήλ) κάνει μια δελεαστική επαγγελματική πρόταση στην Ισμήνη, με τον Κωνσταντίνο ωστόσο να διατηρεί τις επιφυλάξεις του: «Μην ενθουσιάζεσαι πριν δεχτείς την πρότασή του, άσε με να ερευνήσουμε λίγο ποιος είναι, από πού έρχεται και γενικά το παρελθόν του για να είμαστε σίγουροι», της προτείνει.

Η Αννα και ο Πότης συνεχίζουν να περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στο Ναύπλιο, ενώ ο Δημοσθένης υποψιάζεται ότι η Ειρήνη έχει βρει νέο φίλο και προσπαθεί να μάθει ποιος είναι. Την ίδια ώρα ο Λυκούργος πιέζει τον Χρήστο: «Τι περιμένεις να κάνεις το επόμενο βήμα; Μια χαρά κοπέλα είναι η Αφροδίτη. Ιδανική νύφη για να προχωρήσεις σε γάμο», του λέει.