Λίγο μετά την παρέμβαση εισαγγελέα - Το δημόσιο κάλεσμα της Τατιάνας Στεφανίδου στον Αχιλλέα Μπέο

Η αμφιβολία της για το αν θα παραβρεθεί στο πλατό του T-Live

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Αποτροπιασμό προκάλεσε για μία ακόμα φορά ο Αχιλλέας Μπέος μέσα από τις χυδαίες δηλώσεις του σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου, που παραχώρησε χρησιμοποιώντας πολύ βαρείς χαρακτηρισμούς ενάντια δημοσιογράφων (δείτε εδώ).

Το απόσπασμα με τη λεκτική επίθεση από το Δήμαρχο Βόλου πήρε μεγάλες διαστάσεις με την Τατιάνα Στεφανίδου να κάνει γνωστό την Τετάρτη (1/11) μέσα από το T-Live, πως με αφορμή το τελευταίο του ξέσπασμα θέλει να τον φιλοξενήσει στην εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια φαίνεται ωστόσο να έχει αμφιβολίες και να μην είναι τόσο σίγουρη για το αν θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα της ο Αχιλλέας Μπέος, σε κάθε περίπτωση εκείνη τον περιμένει στο πλατό την Παρασκευή (3/11).

Το κάλεσμα της Τατιάνας Στεφανίδου στον Αχιλλέα Μπέο

«Εγώ τον έχω καλέσει να έρθει την Παρασκευή (3/11) εδώ στην εκπομπή να τον ακούσουμε και να δούμε ποιες είναι οι απόψεις του σε διάφορα θέματα, νομίζω θα κάνουμε μια εκπομπή την Παρασκευή» είπε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Παρέμβαση Εισαγγελέα μετά τις χυδαίες δηλώσεις του Μπέου

Η Εισαγγελία Βόλου διέταξε προκαταρκτική εξέταση αυτεπάγγελτα κατά του Δημάρχου για το αδίκημα της διέγερσης διάπραξης εγκλημάτων. Μάλιστα, μέσα από δημοσίευμα του iefimerida.gr έγιναν γνωστά και τα ονόματα των δημοσιογράφων στους οποίους έγινε η "επίθεση". Ο λόγος για την Κατερίνα Τασσοπούλου και τον Δημήτρη Καρεκλίδη.