«Χρόνια πολλά μαμά μας» - Η τρυφερή ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια για τα γενέθλια της Τζένης Μπαλατσινού

Η φωτογραφία με εκείνη και τον γιο τους

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Σαν σήμερα πριν από 53 χρόνια ήρθε στη ζωή ένα μοντέλο που περπατούσε σε πασαρέλες και δρόμους και έτριζαν τα πατώματα, μια παρουσιάστρια που σημείωσε λαμπερή καριέρα με ήθος και αρχές, η γνωστή σε όλους Τζένη Μπαλατσινού, και δεν ήταν δυνατό, ο σύζυγός της, Βασίλης Κικίλιας να μην της ευχηθεί δημόσια.

Η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια

Από πολύ νωρίς το πρωί της Πέμπτης 2/11 ο γνωστός πολιτικός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία αυτής που ξαπλωμένη στο γρασίδι παίζει με τον γιο τους αγκαλιά κι έγραψε χαρακτηριστικά «χρόνια πολλά μαμά μας» με μια καρδούλα να ολοκληρώνει την πρότασή του. Η συγκεκριμένη ανάρτηση σε δευτερόλεπτα πήρε χιλιάδες likes αλλά και σχόλια από τους followers του που εύχονταν κι εκείνοι με την σειρά τους τα καλύτερα στην οικογένειά του.

«Την κυνήγησα πολύ για να είμαστε μαζί!»

Πριν από αρκετό καιρό ο πολιτικός είχε μιλήσει στο περιοδικό Gala και στην Μαρία Λεμονιά και μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί στην γνωριμία με την σύζυγό του αλλά και στην πατρότητα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η Τζένη του άλλαξε την ζωή.

«Μεγάλωσα σε μία μεσοαστική οικογένεια όπου κυριαρχούσε η έννοια της αγάπης και η σκέψη της δημιουργίας της δικής μου οικογένειας υπήρχε πάντα στο μυαλό μου. Ποτέ δεν είχα πει όμως «τώρα είναι η στιγμή». Αυτό έρχεται στην ζωή ξαφνικά, απρόσμενα κι όταν υπάρχουν πραγματικά συναισθήματα. Βρήκα έναν άνθρωπο που με αγαπάει και τον αγαπώ, υπάρχει φροντίδα κι αλληλοσεβασμός.

Όλο αυτό ήρθε να ολοκληρωθεί και με την γέννηση του Παναγιώτη. Η οικογένεια διευρύνθηκε, δεδομένου ότι η Τζένη έχει τρία ακόμα υπέροχα παιδιά, με τα οποία είμαι καλός φίλος. Η σχέση μου με την Τζένη και η δημιουργία οικογένειας με εξέλιξαν ως άνθρωπο, με πήγαν παρακάτω, με έκαναν να ανακαλύψω πτυχές του χαρακτήρα μου που δεν γνώριζα μέχρι πρότινος».