«Έπρεπε να γίνει Μενεγάκη! Ήταν άγριες οι συνθήκες» - «Αυτά, δε θα τολμούσα να τα κάνω τώρα»: Αποκαλυπτική η Γκαγκάκη για το bullying που υπέστη η Μελέτη στον Πρωινό Καφέ

«Καλά δεν την έδερνε κανείς! Προφανώς, η κοπέλα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από σχεδόν ένα μήνα η Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη με την παρουσιάστρια να εκμυστηρεύεται όσα πέρασε τα πρώτα χρόνια στον Πρωινό Καφέ του ΑΝΤ1, καθώς διαγνώστηκε στη συνέχεια με συναισθηματική κακοποίηση (δείτε εδώ).

Την Πέμπτη (2/11) η Κατερίνα Γκαγκάκη ούσα καλεσμένη στο Πρωινό Σουσού κλήθηκε να σχολιάσει τα χρόνια εκείνα του ΑΝΤ1, καθώς η Γκαγκάκη κλήθηκε να συνεργαστεί μαζί της και να την αναδείξει ως ένα πρόσωπο, που δεν είχε εμπειρία στην παρουσίαση.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Γκαγκάκη για το bullying που υπέστη η Ελεονώρα Μελέτη

«Νομίζω, ότι υπήρχε μια συζήτηση για το αν ασκήθηκε bullying ή όχι και μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα και με το χέρι, όπου θες, πως έγινε το απόλυτο bullying στην Ελεονώρα Μελέτη. Αυτά τα οποία γίνονταν τότε, το έχω πει πάρα πολλές φορές, δεν θα τολμούσα να τα κάνω τώρα και δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω, πως γίνεται ξαφνικά να πήρες τη ζωή ενός ανθρώπου και να είχαμε την απαίτηση να τη βάλουμε σε ένα τέτοιο καλούπι. Τώρα μου φαίνεται αδιανόητο, μιλάμε τώρα για 15, 17 χρόνια πίσω.

Νομίζω ότι η Ελεονώρα αναφερόταν στους δημοσιογράφους, αυτή είναι η αίσθηση μου. Πρέπει να καταλάβεις, ότι αυτό, που της συνέβαινε ήταν μια εποχή, που το ότι έφυγε η Ελένη Μενεγάκη από τον Πρωινό Καφέ ήταν μεγαλειώδες. Ήταν, πως να στο πω, είδηση που δεν υπάρχει παρόμοια και ξαφνικά όλος ο κόσμος - εμένα ήταν η πρώτη μου εβδομάδα στη δουλειά - άρχισε να ασχολείται με έναν άλλον άνθρωπο, ο οποίος έπρεπε να γίνει Ελένη Μενεγάκη.

Τότε δεν υπήρχε η ευελιξία ή εγώ δεν το αντιλήφθηκα καλά, ξαναλέω ήταν η πρώτη μου εβδομάδα. Εγώ ανέλαβα την Ελεονώρα και μου είπαν σε μια βδομάδα να την ξέρει όλη η Ελλάδα. Την κοίταζα και εγώ...Το θέμα ήταν, που θα πήγαινε, τι θα έλεγε, που θα βρισκόταν, με ποιον θα έβγαινε...

Ήταν ένα νέο κορίτσι, πάρα πολύ έξυπνο, πάρα πολύ ικανό, το οποίο ξαφνικά της δόθηκε μια ευκαιρία, που τότε εμφανιζόταν ως η ευκαιρία της ζωής της....Και εκείνη ήταν πολύ μουδιασμένη τον πρώτο καιρό...καλά δεν την έδερνε κανείς...Προφανώς, η κοπέλα συζητούσε, όταν είσαι τόσο νέος και άπλαστος...

Θυμάμαι τη στιγμή, που φορούσε την πρώτη ημέρα και έβαλε μαύρο φόρεμα και είπα μαύρο; Ήταν άγριες οι συνθήκες για τα τωρινά. Αυτό, που εγώ θετικό από την περίοδο εκείνη είναι, ότι υπήρχε ένας έλεγχος της τελικής εικόνας, απλά πρέπει να χτίζεται πάνω στο πως είναι ο άλλος.

Τότε δεν υπήρχε η έννοια του bullying. Δεν ξέρω αν εκείνη το διαισθάνθηκε τα πρώτα χρόνια, το διαισθάνθηκε τον 2ο,3ο χρόνο, που πότε η κοπέλα αποφάσισε, ότι είναι κάτι, που δεν το θέλει και δικαίως αποφάσισε, ότι δεν το θέλει. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές από τότε. Ένα από τα πράγματα που την ενοχλούσαν περισσότερο από όλα ήταν ο τρόπος με τον οποίο ο Τύπος το αντιμετώπιζε, κάποια sites. Τότε ήταν βαρύ το να σε κρίνουν. Ήρθε ένα κοριτσάκι, που ξέρει γλώσσες, το τι έλεγαν... ήταν βούτυρο στο ψωμί. Γνωρίζω ποια άτομα έκαναν bullying στην Ελεονώρα Μελέτη», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.