«Είχα μια κρούση! Υπήρξε ένα πρόστιμο από το ΕΣΡ» - Η άγνωστη διαφωνία της Φαίης Σκορδά με τον Ποφάντη στον ΑΝΤ1

Μίλησε για αυτό λίγο μετά την αποχώρησή του από το κανάλι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Τετάρτης (1/11) έγινε γνωστό, πως ο Τζώρτζης Ποφάντης αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 και από τον ρόλο, που είχε μέχρι πρότινος ως διευθυντής προγράμματος (δείτε εδώ ποιος θα είναι προσωρινά ο αντικαταστάτης του).

Η ηχηρή αυτή αποχώρηση σχολιάστηκε την Πέμπτη (2/11) από το Fay's Τime με τη Φαίη Σκορδά να παίρνει προσωπικά τον λόγο, καθώς μετά τα τόσα χρόνια της παρουσίας της στο ΑΝΤ1 με το Πρωινό είχε συνεργαστεί μαζί του.

Πιο αναλυτικά, η παρουσιάστρια έκανε γνωστή τη στιγμή, που διαφώνησε μαζί του σχετικά με την προβολή συγκεκριμένης εκπομπής, που τότε παρουσίαζε το κανάλι, με τη Φαίη Σκορδά να βρίσκει ακατάλληλη την αναπαραγωγή της σε πρωινή ζώνη.

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για τη συνεργασία της με τον Τζώρτζη Ποφάντη στον ΑΝΤ1

«Μιλάμε για ένα στέλεχος που έχει μια εξειδίκευση, αν μπορώ να πω στη μυθοπλασία. Από τον Alpha είχε κάνει επιτυχία με τον κ. Σούσουλα και πήρε μεταγραφή στον ΑΝΤ1. Δεν έμεινε μόνο στο κομμάτι των σειρών, είχε και άλλες ευθύνες, που αφορούσαν στο γενικότερο κομμάτι της ψυχαγωγίας, που νομίζω όμως ότι και ο ίδιος δεν το αγαπούσε τόσο πολύ, που αφορά στα ψυχαγωγικά προγράμματα, εκπομπές.

Εγώ μια επαγγελματική διαφωνία, που είχα με τον κύριο Ποφάντη ήταν όταν υπήρχε ένα project στον ΑΝΤ1, με το Game of Love, που το παρουσιάζει ο κ. Χριστόπουλος, που είχα αποφασίσει να μην κάνω αναπαραγωγή στην εκπομπή συγκεκριμένων αποσπασμάτων, χωρίς βέβαια να έχω ενημερώσει...

Εννοώ ήταν μια προσωπική μου επιλογή, δεν ήταν τη αρχισυνταξίας, που εν τέλει, όπως φάνηκε, ότι υπήρξε ένα πρόστιμο από το ΕΣΡ, αποδείχθηκε ότι καλώς έκανα... Δεν ήταν για να παίζεται το πρωί όμως, για ένα κανάλι όπως είναι ο ΑΝΤ1, που είναι οικογενειακό κανάλι, όπως και να το κάνουμε με μία συγκεκριμένη πορεία. Εκεί λοιπόν ναι είχα μια κρούση με τον άνθρωπο επαγγελματική όμως...και μια χαρά οι σχέσεις μου με την εξαιρετική σύζυγό του», είπε η Φαίη Σκορδά.