«Μπορούμε να μην ξανά στείλουμε κάμερα; Έχω κρατηθεί πολύ...» - Φανερά ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη

Η έκκληση στην παραγωγή του ΣΚΑΙ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μπορούμε να μην ξανά στείλουμε κάμερα; Έχω κρατηθεί πολύ...» - Φανερά ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες σχετικά με την Τζόρτζια Σιακαβάρα και τον δεσμό τους. Όσο, όμως, οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων γινόντουσαν όλο και πιο έντονες, τόσο εκείνος εκνευριζόταν, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει, κάνοντας λόγο μέχρι και για "ξύλο" (δείτε εδώ το βίντεο).

Το απόσπασμα αυτό προβλήθηκε και στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay's Time, λίγο αργότερα. Η Φαίη Σκορδά, λοιπόν, μετά την παρουσίασή του, δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο και το μόνο που ζήτησε από την παραγωγή είναι να μην ασχοληθεί ξανά κανείς με το ζευγάρι, ακόμη κι αν φτάσουν στον γάμο.

Η έντονη αντίδραση της Φαίης Σκορδά μετά τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Πλεύρη

«Το τελειώσαμε; Μπορούμε να μην ξανά στείλουμε κάμερα στον κύριο Πλεύρη; Παρακαλώ πολύ να μου κάνετε μία προσωπική χάρη. Και στο γάμο τους δηλαδή, και να παντρευτούν, δεν θέλω. Μία προσωπική χάρη θέλω. Έχω κρατηθεί πολύ φέτος. Να ζήσουν να ευτυχήσουν», είπε χαρακτηριστικά.

Όσα αποκάλυψε ο ίδιος στο youweekly.gr για τη σχέση του με την Τζόρτζια Σιακαβάρα

Το youweekly.gr επικοινώνησε αποκλειστικά με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη και εκείνος μίλησε με λόγια καρδιάς για την αγαπημένη του αποκαλώντας την μάλιστα «γυναίκα που περίμενε να μπει στην ζωή του» και λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με την Γεωργία γνωριστήκαμε πριν από 3 μήνες -που δεν είναι γεμάτοι κιόλας- σε μια εκδήλωση. Μου κίνησε το ενδιαφέρον επειδή ήταν όμορφη, εν συνεχεία όμως διαπίστωσα ότι δεν είναι μόνο όμορφη αλλά έχει πνευματικά χαρίσματα και ενδιαφέροντα που εμένα μου αρέσουν και το σπουδαιότερο όλων έχει έναν εξαιρετικό χαρακτήρα».

Την έχετε παρακολουθήσει στα βίντεο ομορφιάς που κάνει στο TikTok;

Όχι δεν την έχω δει γιατί δεν με ενδιαφέρουν, κινούμαι σε άλλο χώρο τελείως διαφορετικό. Μετά την γνωριμία μας έμαθα για την ενασχόλησή της αυτή. Εγώ είμαι και κατά της τεχνολογίας γιατί δεν ξέρω ούτε μηνύματα να στείλω.

Κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες σας από μια έξοδό σας...

Ναι με ενημέρωσε ένας φίλος μου για αυτό. Πηγαίνουμε αρκετά συχνά σε αυτό το κοσμικό ρεστοράν της Κηφισιάς για φαγητό.

Συμβιώνετε με την Γεωργία;

Όχι, δεν είναι δυνατόν, γιατί έχει την μητέρα της που δεν μπορεί να την αφήσει μόνη της.

Τα σχέδια γάμου που γράφονται παντού ισχύουν;

Είναι πολύ νωρίς. Θέλουμε να ζήσουμε μαζί, το πως, θα το βρούμε!

Η Γεωργία είναι για εσάς ένας έρωτας κεραυνοβόλος;

Θα σας πω την αλήθεια που είναι λίγο παράξενη. Εγώ για χρόνια πολλά αναζητούσα μια γυναίκα αυτών των προδιαγραφών για σύντροφό μου, γιατί ήμουνα μόνος μου. Είχα χωρίσει με την σύζυγό μου πολλά χρόνια, με την οποία είχαμε καλές σχέσεις και στην συνέχεια εκείνη είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο και πέθανε. Ήμουνα μόνος μου. Δεν έψαχνα να βρω μια φιλενάδα, έψαχνα να βρω σύντροφο. Συνεπώς ήρθε στην ζωή μου η Γεωργία, την περίμενα...

Κωνσταντίνος Πλεύρης