Milky Way: «Ως gay αγόρι με εμφανή θηλυπρέπεια έπρεπε να "συμμορφωθώ", θεωρούσα ότι είμαι χαλασμένος» - Η εξομολόγηση του πρωταγωνιστή Κωνσταντίνου Γεωργόπουλου

Το queer αγόρι που υποδύεται στη σειρά συνδέεται άμεσα με την προσωπική του ζωή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Milky Way: «Ως gay αγόρι με εμφανή θηλυπρέπεια έπρεπε να

Το βράδυ της Πέμπτης 2 Νοεμβρίου στις 23:10 ακριβώς κάνει πρεμιέρα στο κανάλι του MEGA η πολυαναμενόμενη σειρά Milky Way. Με αφορμή, λοιπόν, το γεγονός αυτό, καλεσμένος στο Mega Καλημέρα βρέθηκε το πρωί της ίδιας ημέρας ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, ένα από τους πρωταγωνιστές.

Ο ηθοποιός υποδύεται τον Τζο, ένα queer gay αγόρι, το οποίο μετακόμισε σε μια επαρχιακή πόλη. Ο χαρακτήρας του συνδέεται απόλυτα με την πραγματικότητα, γεγονός για το οποίο μίλησε "ανοιχτά" στην Ελεονώρα Μελέτη, εξηγώντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και στο οικογενειακό, αλλά και στο ευρύτερο περιβάλλον του.

Δείτε επίσης: «Επιδοτήθηκε από το κράτος για να προβάλει την ανωμαλία» - «Αν έχετε παιδιά...»: Οργή στο διαδίκτυο για τη σειρά του MEGA, Milky Way

Η προσωπική εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Γεωργόπουλου από το Milky Way

«Ως gay αγόρι με εμφανή θηλυπρέπεια - από μικρός ήμουν αρκετά θηλυπρεπής και δεν το έκρυβα - υπήρχε μεγάλο θέμα, γιατί θα έπρεπε να αλλάξω τον τρόπο που περπατάω, τον τρόπο που μιλάω, έπρεπε να "συμμορφωθώ", να υπάρχω με έναν τρόπο που ήταν αρεστός σε κάποιον. Δεν είναι εύκολο. Πολλά εμπόδια. Όταν οι άλλοι σου λένε ότι κάνεις κάτι λάθος κι εσύ δεν καταλαβαίνεις για ποιο λόγο είναι λάθος… Όταν κάτι σου βγαίνει από μέσα σου φυσικά και κάποιος σου λέει είναι λάθος και πρέπει να το αλλάξεις γιατί έχεις θέμα, σε μικρή ηλικία δεν καταλαβαίνεις γιατί. Όταν ήμουν μικρός θεωρούσα ότι μάλλον είμαι χαλασμένος, ότι κάτι πάει λάθος με μένα», είπε αρχικά και σημείωσε σε άλλο σημείο:

«Οι γονείς μου δεν ήταν τόσο υποστηρικτικοί να σου πω την αλήθεια. Όταν δεν υπάρχει τόσο αποδοχή από την οικογένεια, αποφασίζεις να πας παρακάτω στη ζωή σου και να βρεις ανθρώπους που μπορούν να σε υποστηρίξουν για να εκφράσεις αυτά που νιώθεις».

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Η σειρά «Milky Way» αφηγείται την ιστορία της 17χρονης Μαρίας, η οποία λαχταρά να φύγει μακριά από την αργόσυρτη επαρχιακή της πόλη και να ζήσει το «αθηναϊκό όνειρο». Με σύμμαχο τον συνομήλικό της Τζο, θα προσπαθήσει να κάνει αυτό που πραγματικά θέλει και όχι αυτό που περιμένουν οι άλλοι από εκείνη. Μία περιπέτεια ανεξαρτησίας και ενηλικίωσης που θα μιλήσει στις καρδιές όλων. Γιατί τελικά, ο καθένας από εμάς ονειρεύεται να δραπετεύσει από τον μικρόκοσμό του και να εξερευνήσει άλλους, μακρινούς γαλαξίες.

Η Θέμις Μπαζάκα, που θα πρωταγωνιστήσει στην εν λόγω σειρά (δείτε εδώ ποιοι άλλοι ηθοποιοί θα παίξουν) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και μίλησε για τη νέα σειρά του Mega το story και τον ρόλο της.

«Είναι γιαγιά που όλοι θα θέλαμε στη ζωή μας. Είναι πολύ ιδιαίτερη και βλέπει λίγα παραπάνω από ότι οι άλλοι. Είναι η γιαγιά που θέλουμε. Ενώ συμβαίνουν διάφορα στην οικογένεια εκείνη κρατά την ισορροπία. Είναι μία σειρά για τους έφηβους, και η εγκυμοσύνη της πρωταγωνίστριας που αναστατώνει όλη την κοινωνία. Στην αρχή ”πέφτουν” όλοι πάνω της για να παντρευτεί, και το κορίτσι μένει έντρομο. Εναντιώνεται σε αυτό, όμως», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον ρόλο της στην σειρά.

Σε μία ανώνυμη ορεινή πόλη, η 17χρονη Μαρία, τελειόφοιτη Λυκείου, ονειρεύεται να γίνει χορεύτρια και να ζήσει το «αθηναϊκό όνειρο» μακριά από το ασφυκτικό περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει. Ζει με τους γονείς και τη γιαγιά της. Βαριέται σχεδόν τα πάντα, εκτός από τις τέσσερις φίλες της, την Αθηνά, την Κάτε, τη Βίρνα και τη Σία με τις οποίες χορεύουν μαζί, όταν δεν πλήττουν στην τάξη. Kάνει παρέα και με το αγόρι της, τον Τάσο, που δουλεύει στο βενζινάδικο της περιοχής. Η άφιξη του Τζο στην πόλη, ενός queer gay αγοριού, θα διαταράξει για λίγο την σχολική ανία. Όταν η Μαρία αρχίζει να νιώθει αδιαθεσία, αποφασίζει να κάνει τεστ εγκυμοσύνης στις τουαλέτες του σχολείου κρυφά από όλους. Ο χρόνος σταματά. Η ζωή της δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια...