«Υπάρχει ένα τραύμα, το οποίο είναι εκεί συνέχεια...» - Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση του Μιχάλη Σαράντη για τον θάνατο των δύο γονιών του

«Η μαμά ήταν 57 και ο μπαμπάς...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Υπάρχει ένα τραύμα, το οποίο είναι εκεί συνέχεια...» - Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση του Μιχάλη Σαράντη για τον θάνατο των δύο γονιών του

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay's Time, βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 2/11 ο Μιχάλης Σαράντης, ο οποίος αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά "Οι Πανθέοι" (δείτε εδώ τις εξελίξεις του αποψινού επεισοδίου πριν παιχτούν στην τηλεόραση). Μεταξύ άλλων λοιπόν, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην οικογένειά του και συγκεκριμένα στην απώλεια των γονιών του.

Προχώρησε σε μία εξομολόγηση καρδιάς στη Φαίη Σκορδά, εξηγώντας πως είναι κάτι που δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει ποτέ, καθώς το τραύμα είναι πολύ μεγάλο, ωστόσο η θλίψη αυτή ισορροπεί κάπως με τις υπόλοιπες χαρές της ζωής του.

Τα συγκινητικά λόγια του Μιχάλη Σαράντη για την απώλεια των γονιών του

«Η μαμά ήταν 57 και ο μπαμπάς ήταν 78. Ήμουν 30 όταν "έφυγε" η μαμά και πήρα το βραβείο. Ήταν τότε άρρωστη. Ο μπαμπάς "έφυγε" πριν από ένα χρόνο και, στις 5 Μαϊου. Τι να σου πω τώρα; Δεν είναι εδώ, αλλά εγώ είμαι αυτοί οι δύο μαζί και οι αδερφές μου. Αισθάνομαι πολύ έντονα την παρουσία τους και τους βλέπω και στις αδερφές μου πολύ. Τους βλέπω πολύ και στην κόρη μου (δείτε εδώ πώς θα την βαφτίσουν). Η ζωή φέρεται στον καθένα κάπως. Σε εμένα έχει φερθεί πολύ όμορφα στη δουλειά, έχω ζήσει ευλογημένες στιγμές, δουλεύω με ευλογημένους και υπέροχους ανθρώπους. Παίρνω συνέχεια πράγματα από τους ανθρώπους, τους θαυμάζω και θέλω να γίνομαι καλύτερος. Τη λατρεύω τη δουλειά μου, αλλιώς δεν θα την έκανα με τόση στοχοπροσήλωση και χαρά και αγάπη. Αλλά από την άλλη υπάρχει ένα τραύμα, το οποίο είναι εκεί συνέχεια. Τα πράγματα δεν ισορροπούν. Κάπως παρηγοριούνται», είπε χαρακτηριστικά.