«Είναι μεγάλη πρόκληση για εμένα...» - Όλα όσα απoκάλυψε ο Δημήτρης Αριανούτσος για τον ρόλο του στο "Προξενιό της Ιουλίας"

«Με τον Μελέτη έχουμε πολύ καλή σχέση...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Είναι μεγάλη πρόκληση για εμένα...» - Όλα όσα απoκάλυψε ο Δημήτρης Αριανούτσος για τον ρόλο του στο

Για τον ρόλο του "Χρήστου" στη σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας, και το κλίμα που επικρατεί στα γυρίσματα μίλησε ο Δημήτρης Αριανούτσος, το πρωί της Πέμπτης 2/11 στην κάμερα της εκπομπής του Alpha, Super Κατερίνα.

Όλα όσα απoκάλυψε ο Δημήτρης Αριανούτσος για τον ρόλο του στο "Προξενιό της Ιουλίας"

«Ο Χρήστος είναι ένα ιδιαίτερο παιδί με πολλά ψυχικά τραύματα. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμένα αυτός ο ρόλος. Έχει μεγαλώσει με τον πατέρα του Γιωργίκη, τη θεία του Χάδω και τη Στεφανία που ουσιαστικά αυτή τον έχει μεγαλώσει. Και βλέπουμε μέσα από την ιστορία, ότι αναβιώνει κάποιες αναμνήσεις μέσα από όνειρα/εφιάλτες » είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Δεν το ξέρουμε ακόμη, αν θα θεραπευτεί θα το δούμε στην πορεία. Είναι τραυματισμένος μέσα του γιατί, όπως έχουμε δει, θεωρεί πως έχει σκοτώσει τη μητέρα του και είναι ένα βάρος που τον βασανίζει όλα αυτά τα χρόνια.» πρόσθεσε.

Δείτε επίσης: Το προξενιό της Ιουλίας: «Δεν μας πείθει στο ρόλο ο....» - Σάλος στο Twitter με τους ήρωες της σειράς

«Με σταματάνε στον δρόμο και με ρωτάνε για το προξενιό της Ιουλίας. Το κλίμα είναι πολύ καλό, με τον Μελέτη έχουμε πολύ καλή σχέση και με την Άννα Μάσχα και τη Χριστίνα Μαξούρ, είναι πάρα πολύ καλοί, έχουμε πολύ καλή σχέση, με βοηθάνε πάρα πολύ, είναι πολύ δοτικοί όλοι τους και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο» ανέφερε.

«Είμαι ελεύθερος αυτή την εποχή. Πιστεύω στον Κεραυλοβόλο έρωτα. Μου έχει συμβεί.»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τι θα δούμε αύριο 3/11

Η παρέμβαση Προβιού αποδεικνύεται καθοριστική για τη σωτηρία της κοπέλας, που μεταφέρεται εκ νέου στο νοσοκομείο. Η Στάσα αγωνιά για τη ζωή της κόρης της, η οποία για μια ακόμη φορά βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού. Τελικά καταφέρνει να σωθεί όπως και το μωρό της.

Ο Γρηγόρης και η Ιουλία υποφέρουν χώρια ο ένας από τον άλλον, όμως αυτή τη φορά ο Γιωργίκης εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να περάσει λίγο χρόνο μαζί με την νεαρή κοπέλα. «Να ξέρεις πως ό,τι χρειαστείς θα είμαι δίπλα σου. Μπορώ να σου προσφέρω ό,τι ποθεί η καρδιά σου», της λέει, ενώ η Στάσα καταριέται τους Ραζίνηδες ως υπεύθυνους για την κακοτυχία που κατατρέχει την κόρη της το τελευταίο διάστημα.

Και ενώ η Κατερίνη προσπαθεί να πείσει την Κυριακούλα να παντρευτούν η Φιλιώ με τον Γρηγόρη και να κάνουν έτσι ανακωχή οι δύο οικογένειες, ο Στράτος απαιτεί να επιστρέψει στο πατρικό της η Αλεξάνδρα, κάτι που αφήνει την Κυριακούλα άναυδη. Την ίδια ώρα, η Κερασίνα μαθαίνει κάτι για τον Δημητρό, που η Αλεξάνδρα αγνοεί και ο Γιωργίκης συγκρούεται με τη Χάδω, καθώς η αδελφή του προσπαθεί να πείσει τον ψυχίατρο Νικολαΐδη πως ο Χρήστος πρέπει να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. «Δεν έχει να πάει πουθενά», της αντιγυρίζει ο Προβιός. Ομως σύντομα γίνονται όλοι μάρτυρες ενός σοκαριστικού περιστατικού, με πρωταγωνιστή τον Χρήστο.