«Να ρωτήσετε τον Alpha...» - Η αποκάλυψη της Μίρκας Παπακωνσταντίνου για το remake της σειράς "Το Σόι Σου"

«Είναι μια πάρα πολύ ωραία δουλειά»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Να ρωτήσετε τον Alpha...» - Η αποκάλυψη της Μίρκας Παπακωνσταντίνου για το remake της σειράς

Για τον ρόλο της στην παράσταση που συμμετέχει " Έκτο Πάτωμα" και την συνεργασία της με τον Γιώργο Βάλαρη μίλησε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου το πρωί της Πέμπτης 1/11 στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού. Η ηθοποιός μάλιστα ανέφερε ότι θα ήθελε να γίνει ξανά η αγαπημένη σειρά Το Σόι Σου

Η αποκάλυψη της Μίρκας Παπακωνσταντίνου για το remake της σειράς "Το Σόι Σου"

«Είμαστε σε "οργασμό" γιατί το έιχαμε αφήσει λίγο και τώρα το ξανπιάνουμε με μεγάλη χαρά. Τον Γιώργο Βάλαρη τον ξέρω από τότε που ήταν αυτό παιδάκι όχι εγώ. Και βρεθήκαμε γιατί δεν υπήρχε ρόλος εδώ γιατί είχαν ήδη δοθεί, τον δημιούργησε αυτός. Στο τέλος βγήκε μια χαρά,Δεν είναι αυστηρός σκηνοθέτης. Έχει κάτι που έχουν λίγοι και καλά κάνουν, Αντιλαμβάνεται την ατμόσφαιρα, τι γίνεται, και επειδή πρέπει και θέλει να κανει τη δουλειά του βρίσκει πολύ έξυπνους τρόπους. Στο θέατρο δεν γίνεται να μην έχεις απαιτήσεις γιατί θέλει πολλή δουλειά, αίσθημα και λογική», είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: «Συγκινήθηκα τώρα, δάκρυσε το ματάκι» - Ξέσπασε σε κλάματα η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στον αέρα της ΕΡΤ

«Τον Alpha να ρωτήσετε αν θα γίνει ξανά το Σόι. Δεν είναι εύκολο αυτή τη στιγμή γιατί όλοι οι συνάδελφοι παίζουν σε καταπληκτικά άλλα σίριαλ. Μακάρι να γίνει! Είναι μια πάρα πολύ ωραία δουλειά».

«Δεν πρόλαβα να παρακαλουθήσω τη Βάσω Λασκαράκη στο Break, αλλά θέλω να πάω ως καλεσμένη. Έχουμε μια πολύ στενή σχέση.»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Λίγα λόγια για την ηθοποιό

Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Από το 1986 έως το 1988 δίδαξε την υποκριτική τέχνη στην Δραματική Σχολή Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη και από το 1997 έως σήμερα διδάσκει υποκριτική στην Δραματική Σχολή Ίασμος.

Έχει συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές πολλές από τις οποίες υπήρξαν επιτυχίες. Στον κινηματογράφο έχει εμφανιστεί μεταξύ άλλων, στο Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο, το Safe Sex και Το κλάμα βγήκε απ' τον παράδεισο, ενώ στο θέατρο μετρά πάνω από πενήντα παραστάσεις.

Υπήρξε παντρεμένη με τον συμμαθητή της στη Δραματική Σχολή και συνάδελφό της Δάνη Κατρανίδη. Αργότερα παντρεύτηκε τον επίσης ηθοποιό Ρήγα Αξελό.

Είναι υποστηρίκτρια του Παναθηναϊκού. Έχει κάνει πολλές τηλεοπτικές επιτυχίες όπως οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη , Το Σόι σου κ.α