Το fashion icon Μανώλης Σφακιανάκης, η δήλωση-φωτιά της Λίτσας Πατέρα και ο εκνευρισμός της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου - Τα Yes or No της ημέρας!

Βλέπω, ακούω και μιλάω για τον θαυμαστό κόσμο της showbiz!

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Το fashion icon Μανώλης Σφακιανάκης, η δήλωση-φωτιά της Λίτσας Πατέρα και ο εκνευρισμός της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου - Τα Yes or No της ημέρας!

Hi guys! Μέσα από εδώ θα σχολιάζουμε αυτά που είδαμε, μάθαμε και ακούσαμε από τον θαυμαστό κόσμο της showbiz, των εκπομπών και θα συμφωνούμε ή και θα διαφωνούμε με τις δηλώσεις προσώπων της επικαιρότητας. Yes or no; Χωρίς φόβο και χωρίς πάθος θα λέμε την προσωπική μας άποψη, και επειδή είναι λογικό και εσείς να μην συμφωνείτε με την δική μας άποψη κάποιες φορές, για αυτό και είμαστε ανοιχτοί στην κριτική σας...

YES

1) Το νέο fashion icon της ελληνικής τηλεόρασης είναι κατά την προσωπική μου γνώμη ο Μανώλης Σφακιανάκης – πρώην Προϊστάμενος της Ηλεκτρονικής Δίωξης - που τον είδα στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με την Ζήνα» με το πράσινο ποσέ του και το καρό σακάκι και αναφώνησα «Κορίτσια ο Μάνος!» κατά το «Κορίτσια ο Μπάρκουλης».

2) Βγάζω το καπέλο στην Κατερίνα Γκαγκάκη και στις ειλικρινείς δηλώσεις της για το bullying που ασκήθηκε πριν από 15 χρόνια στη νέα τότε παρουσιάστρια του «Πρωινού καφέ» Ελεονώρα Μελέτη. Και μην πείτε περσινά ξινά σταφύλια... Θυμάμαι εκείνο τον καιρό όλοι είχαμε πάθει πλάκα με την επιλογή του ΑΝΤ1 να χρήσει διάδοχο της Μενεγάκη μια δημοσιογράφο ειδήσεων του ALTER. Σαφώς η Ελεονώρα πλήρωσε ακριβά την θέση που πήρε της «βασίλισσας», αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις, έτσι γίνεται, κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις.

Κώστας Κόκλας

3) Δείτε τη νέα κωμική σειρά του STAR «Στα σύνορα» σε σκηνοθεσία του Βασίλη Θωμόπουλου κάθε Κυριακή. Δικαίως έκοψε πρώτη το νήμα της τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό με μέσο όρο 18,9%. Ρεσιτάλ ερμηνείας από όλους τους ηθοποιούς, ξεχώρισα όμως την Υρώ Μανέ και τον Κώστα Κόκλα, που ως πιο παλιές «καραβάνες» της κωμωδίας παίρνουν το παιχνίδι στα χέρια τους.

4) «Με τον Γιώργο Λιάγκα δεν είμαστε φίλοι, η σχέση μας είναι επαγγελματική», είπε η Λίτσα Πατέρα όταν ρωτήθηκε για τον παρουσιαστή του Πρωινού και εμείς τα βγάλαμε τα συμπεράσματά μας... Μπρρρρρρ, κάνει κρύο!

Φαίη Σκορδά

5) Συμφωνώ απόλυτα με την Φαίη Σκορδά που έδωσε εντολή για τον έρωτα ΠλεύρηΣιακαβάρα να σταματήσουν να στέλνουν κάμερες και να τους κυνηγάνε. Δεν είναι μόνο η δήλωση του κ. Πλεύρη «Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο», που μας χάλασε, είναι ότι από την ημέρα που έγινε γνωστός ο έρωτας αυτός, μόνο που δεν έχουμε κοιμηθεί στο κρεβάτι μαζί τους.

NO

Τζώρτζης Ποφάντης

1) Μπαρούτι εδώ και καιρό «μύριζε» εκεί στον ΑΝΤ1 η σχέση των «μεγάλων» με τον Τζώρτζη Ποφάντη. Ο μέχρι πρότινος διευθυντής προγράμματος του καναλιού ίσως είναι ο μόνος που ήξερε από πρώτο χέρι ότι έπαιζε κορώνα- γράμματα τις επιλογές του και περίμενε από στιγμή σε στιγμή να χτυπήσει η πόρτα του γραφείου του με το ραβασάκι της απομάκρυνσης.

2) Ζεν παρουσιαστές... Για ποιον χτυπάει η καμπάνα; Για όλους όσους έχουν μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης και αντί να προβληματίζονται, χορεύουν και χαίρονται για αυτό. Ονόματα δεν λέμε και οικογένειες δεν θίγουμε αλλά, που το βρίσκετε τόσο κέφι πείτε μου και εμένα...

3) Τελικά πότε κάνουμε και πότε δεν κάνουμε bullying σε κάποιον; Δεν έχω καταλάβει. Ο ηλικιακός ρατσισμός δεν πιάνεται; Γιατί την Δέσποινα Βανδή την έχετε κυριολεκτικά ξεσκίσει ορισμένοι με τα σχόλια για τις εμφανίσεις της. Και να πω ότι βλέπετε κυτταρίτιδα, ότι βλέπετε χαλάρωση, ότι βλέπετε κάτι αντιαισθητικό, μια κορμάρα βλέπετε...

Γιώργος Λιανός Καλομοίρα

4) Δικαίως μαθαίνω ότι θα τελειώσει πριν της ώρας του το «I'm a celebrity... Get me out of here» του ΣΚΑΪ... Who cares babies; Γιατί ο κόσμος βαρέθηκε να βλέπει τους ίδιους και ξανά τους ίδιους ακριβοπληρωμένους επώνυμους παίκτες να πηγαινοέρχονται σε παιχνίδια - δήθεν - επιβίωσης και να επαναλαμβάνονται σε κόντρες.

5) Συμφωνώ απόλυτα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που σε βραδινή της έξοδο δήλωσε: «Με έχει κουράσει αυτό το θέμα με τον Στάθη Σχίζα». Και εμένα Αλεξάνδρα μου και εμένα! Έλεος! Μα και αυτοί οι δημοσιογράφοι! Δεν τους εμπνέεις ήθελα να ήξερα για να σε ρωτήσουν κάτι πιο σοβαρό, κάτι πιο επίκαιρο, για τον πόλεμο στο Ισραήλ ας πούμε...