«Τι νόημα είχε να το κάνει αυτό;» - Η σκληρή κριτική του Γιώργου Χριστοδούλου στην Κάτια Δανδουλάκη για τον ρόλο της στη σειρά "Οι Πανθέοι"

Τι έχουν να προσφέρουν σήμερα οι Πανθέοι;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Τι νόημα είχε να το κάνει αυτό;» -  Η σκληρή κριτική του Γιώργου Χριστοδούλου στην Κάτια Δανδουλάκη για τον ρόλο της στη σειρά

Την σκληρή του κριτική του στην Κάτια Δανδουλάκη για τον ρόλο της στη σειρά Οι Πανθέοι που προβάλλεται στον ΣΚΑΙ, άσκησε ο Γιώργος Χριστοδούλου, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης 2/11 στην εκπομπή κάμερα της εκπομπής Breakfast@star. O ηθοποίος μεταξύ άλλων σχολίασε και τη σειρά ενώ αποκάλυψε αν δέχτηκε ο ίδιος πρόταση.

Η σκληρή κριτική του Γιώργου Χριστοδούλου στην Κάτια Δανδουλάκη για τον ρόλο της στη σειρά "Οι Πανθέοι"

«Στενοχωριέμαι πραγματικά που βλέπω τους ίδιους ηθοποιούς να παίζουν στα ίδια πράγματα. Λυπάμαι για τα νέα παιδιά που, όταν τελειώσουν τα σήριαλ, θα προσγειωθούν ανώμαλα. Θα ξυπνήσουν ένα πρωί και δεν θα τους ξέρει ούτε η μαμά τους», αναφέρει ο Γιώργος Χριστοδούλου.

«Τον ηθοποιό τον κάνει το σανίδι, το θέατρο, όχι η τηλεόραση. Εγώ ευτύχησα να κάνω τηλεόραση σε πολύ καλές εποχές με μεγάλους σκηνοθέτες και πολύ επιτυχημένα έργα. Ποτέ δεν ήμουν ο μαϊντανός», επισημαίνει ο γνωστός ηθοποιός.

Δείτε επίσης: Χριστοδούλου: Το παρασκήνιο της συμμετοχής του σε δημοφιλή σειρά - «Με πήρε ένας και μου είπε...»

«Δεν μου αρέσει η επιστροφή των Πανθέων, έχω στενοχωρηθεί πολύ. Όταν έβαλα δίπλα-δίπλα την παλιά μας φωτογραφία από τους Πανθέους με την τωρινή, ήταν η μέρα με τη νύχτα.»

Μάλιστα, ερωτώμενος για τη συμμετοχή της Κάτιας Δανδουλάκη στο remake της ιστορικής σειράς στον ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Χριστοδούλου δεν διστάζει να σχολιάσει:

«Είναι σαν να ξανακάνει τη Μάρμω. Ίδια ομιλία, ίδιο ύφος. Τι νόημα είχε να το κάνει αυτό; Αυτό είναι που λέμε μαϊντανός. Όταν έχεις μία αξιοπρέπεια και μια πορεία, δεν χρειάζεται να το διαλύεις όλο αυτό χωρίς λόγο».

«Για ποιον λόγο; Τι έχουν να προσφέρουν σήμερα οι Πανθέοι; Δεν θα συμμετείχα και να μου έδιναν του κόσμου τα λεφτά» κατέληξε απαντά ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Χριστοδούλου

Γεννήθηκε στο Κάιρο της Αιγύπτου και αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Ξεκίνησε τη θεατρική του πορεία στα τέλη της δεκαετίας του 1960 στην παράσταση 40 καράτια παίζοντας μαζί με την Έλλη Λαμπέτη. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον κινηματογράφο το 1971 με ένα μικρό ρόλο στην ταινία Καυτά, ψυχρά κι ανάποδα. Ακολούθησαν οι ταινίες Ερωτομανείς και Οι σατανάδες της νύχτας την επόμενη χρονιά. Στην τηλεόραση έκανε το ντεμπούτο του τη σεζόν 1972-1973 στη σειρά Στα δίκτυα του τρόμου.

Ακολούθησαν οι πρωταγωνιστικοί του ρόλοι στις κινηματογραφικές ταινίες Λεσβιακός Αύγουστος, Το σφάλμα, Ο ιός μου ο Στέφανος, Η Δαιμονισμένη, Επικίνδυνη νύχτα και άλλες ταινίες τη δεκαετία του 1970 ενώ την περίοδο 1977-1978 εμφανίστηκε στη δημοφιλή σειρά Οι Πανθέοι στο ρόλο του Θωμά. Τη δεκαετία του 1980 συνέχισε την πορεία του σε θέατρο και τηλεόραση ενώ την ίδια περίοδο έλαβε μέρος σε τέσσερις βιντεοταινίες.

Το 1991 ξεκίνησε να παίζει στην καθημερινή τηλεοπτική σειρά Η Λάμψη του Νίκου Φώσκολου. Κατά την πρώτη σεζόν της σειράς υποδυόταν έναν σοφέρ της έπαυλης ενώ από τον δεύτερο μέχρι τον τρίτο κύκλο της σειράς είχε διπλό πρωταγωνιστικό ρόλο υποδυόμενος δύο αδερφούς έναν παππά και τον Άνγκελ Ντόρφ. Αποχώρησε από τη σειρά του 1994 ενώ τη σεζόν 1994-1995 πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά του Mega Channel Χαραυγή.

Ακολούθησε η δραματική σειρά του Νίκου Φώσκολου Εις Θάνατο τη σεζόν 1996-1997. Τη σεζόν 1999-2000 έλαβε μέρος στη σειρά Ύστερα ήρθαν οι μέλισσες ενώ την ίδια σεζόν άρχισε να εμφανίζεται στην καθημερινή σειρά Για μια θέση στον ήλιο μέχρι και το 2002. Ακολούθησε ένας ρόλος στο πρωταγωνιστικό καστ της καθημερινής σειράς Απαγορευμένη Αγάπη στο Mega Channel από το 2004 μέχρι το 2006. Το 2007 συμμετείχε στην ιστορική ταινία του Γιάννη Σμαραγδή El Greco. Τη σεζόν 2012-2013 επέστρεψε τηλεοπτικά με το ρόλο του υπουργού Θοδωρή Λαδόπουλου στο δεύτερο κύκλο της κωμικής σειράς Πίσω στο Σπίτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Του είπα "όχι ευχαριστώ" και αποχώρησα...» - Αυτός ήταν ο πρώτος ηθοποιός που παραιτήθηκε από την "Λάμψη"

Οι Πανθέοι (4/12): Η μέρα του διπλού γάμου της Λιάνας και της Θάλειας έχει φτάσει

Οι Πανθέοι: «Ποιος άλλος γνωρίζει ότι είναι ο γιος του Θαλή;» - Ταραχή! Μαθαίνει ότι δεν είναι πια Πανθέος...

Οι Πανθέοι (30/11): «Νομίζω ότι είσαι έγκυος» - Μία εγκυμοσύνη και ένας δακρύβρεχτος γάμος θα φέρουν τα πάνω κάτω

Οι Πανθέοι: Ο Ανδρέας μαθαίνει ότι είναι νόθο παιδί των Πανθέων

Οι Πανθέοι (23/11): Η απρόσμενη συνάντηση της Σοφίας με τον Ανδρέα θα ξυπνήσει μνήμες από το παρελθόν

Οι Πανθέοι (20/11): «Σταμάτα, σταμάτα σε παρακαλώ!» - Η Μάρμω ικετεύει τον Κίτσο, αλλά την φιλάει, τη χτυπάει στον τοίχο και...

Οι Πανθέοι: «Αυτό που έγινε μεταξύ μας ήταν λάθος! Ο Ανδρέας το κατάλαβε» - Πιάνει στα πράσα τη Μάρμω και τον Κίτσο σε ερωτικές στιγμές

Οι Πανθέοι (15/11): Ο Κίτσος ωθείται στην αυτοκαταστροφή - Ο χωρισμός από τη Μάρμω τον ''τρελαίνει''

«Όποιος θέλει τη βλέπει, όποιος θέλει δεν τη βλέπει» - Η αντίδραση της Κάτιας Δανδουλάκη σε ερώτηση για τους Πανθέους