«Ήταν κάτι τελείως τρελό...» - Η εξομολόγηση του Μίνωα Μάτσα για την σχέση του με την όλγα Κεφαλογιάννη και τη πατρότητα 

«Όταν κάνεις οικογένεια μεγαλύτερος, εκτιμάς διαφορετικά τα πάντα.»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Για τη σχέση του με την Όλγα Κεφαλογιάννη, αλλά και για το ότι έγινε πατέρας για δεύτερη φορά σε ηλικία 50 ετών, μίλησε ο μουσικοσυνθέτης Μίνως Μάτσας, στην εκπομπή Στούντιο 4, στην οποία βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Πέμπτης 2/11.

Η εξομολόγηση του Μίνου Μάτσα για την σχέση του με την όλγα Κεφαλογιάννη και τη πατρότητα

«Όταν γνωριστήκαμε με την Όλγα μου έλεγε συνέχεια "Και αυτό το τραγούδι εσύ το έχεις γράψει;". Ήξερε τα τραγούδια αλλά δεν ήξερε ότι τα έχω γράψει εγώ. Το έργο μου δεν είναι συνδεδεμένο με εμένα, αλλά δεν ήταν κάτι που έκανα επίτηδες. Πλέον όμως, το κάνω και είναι σαν να έχει ξεκινήσει η καριέρα μου από την αρχή». είπε αρχικά ο Μίνως Μάτσας.

Δείτε επίσης: Όλγα Κεφαλογιάννη: Εντυπωσιακή με σατέν μακρύ φόρεμα στη συναυλία του συζύγου της - Η τρυφερή κίνηση στο Μίνω Μάτσα μπροστά στο φακό

«Έχουμε δύο παιδάκια τα οποία είναι 2 ετών και πρέπει να κρατιόμαστε σε φόρμα, ώστε όταν πηγαίνουμε στο σχολείο να μη λένε "Α ήρθε ο παππούς". Είναι ένα ξεκίνημα με πολύ ενθουσιασμό. Όταν κάνεις οικογένεια μεγαλύτερος, εκτιμάς διαφορετικά τα πάντα. Εγώ όταν κάναμε τα παιδιά με την Όλγα ήμουν 50 ετών.

Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έκανα ξανά παιδιά. Δεν υπήρχε στο πρόγραμμά μου, ήταν κάτι τελείως τρελό. Έχουμε φτιάξει αυτή την πολύ ωραία ζωή και μαζί με αυτά υπάρχει η δουλειά μου, η δουλειά της Όλγας που έχει μεγάλες ευθύνες» ανέφερε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η ανάρτηση του Μίνωα Μάτσα για την Όλγα Κεφαλογιάννη για τις εκλογές

Το Σάββατο 20/5, ο Μίνως Μάτσας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από την έξοδο με τα παιδιά τους γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα: «Καλή επιτυχία στη μαμά μας», προκειμένου να δείξει την στήριξή του για άλλη μια φορά τη σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του (δείτε εδώ μια αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο τους).

Καλή Επιτυχία στη Μαμά μας♥️Όλγα Κεφαλογιάννη / Olga Kefalogianni

Posted by Minos Matsas on Saturday, May 20, 2023