I'm a Celebrity Get Me Out of Here (2/11): Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το παιχνίδι

Ποιος είναι ο αρχηγός

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
I'm a Celebrity Get Me Out of Here (2/11): Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το παιχνίδι

Ένα συγκλονιστικό και γεμάτο ανατροπές επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης I'm a Celebrity Get Me Out of Here" προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 2/11, το τελευταίο και για αυτή την εβδομάδα (δείτε εδώ τα highlights της Τετάρτης).

Ο Γιώργος Χειμωνέτος ο οποίος είχε την ασυλία για έσωσε τον Νίκο Βαμβακούλα και τον έχρισε αρχηγό. Μετά από ένα ντόμινο επιλογών η τριάδα των παικτων που θα πρέπει να παλέψουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι ήταν ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Αγγελική Ηλιάδη και ο Τάσος Ξιαρχό.

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το παιχνίδι

Τα παιδιά χαιρέτησαν τους συμπαίκτες τους αφού ήξερας ότι μετά από αυτόν τον αγώνα μόνοι οι δύο θα επέστρεφαν σπίτι ενώ ο νικητής θα γίναι αυτόματα και αρχηγός της ομάδας του.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη δοκιμασία και φώναξε " I'm a Celebrity Get Me Out of Here" με αποτέλεσμα να είναι και αυτός ο οποίος αποχώρησε.

Στη συνέχεια ο Τάσος Ξιαρχό και η Αγγελική Ηλιάδη μονομάχισαν για την θέση του αρχηγού την οποία κέρδισε ο Τάσος Ξιαρχό!

ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Τι θα γίνει με το "I'm a Celebrity…Get Me Out of Here" του ΣΚΑΪ;

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, το παιχνίδι είναι μία από τις πιο ακριβές παραγωγές του σταθμού, αλλά δεν απέδωσε την επιτυχία, που αναμενόταν με αποτέλεσμα να προβούν σε αναγκαστικές αλλαγές οι ιθύνοντες. Έτσι, λοιπόν αυτό που είναι το πιο πιθανό σενάριο, είναι να το περιορίσουν, να τελειώσει πριν από την ώρα του.

Το συγκεκριμένο project είναι ήδη περιορισμένο, αφού μιλάμε για 30 ημέρες προβολών, αλλά σκέφτονται να το περιορίσουν ακόμα περισσότερο. Ήδη έχει ξεκινήσει από το κανάλι η έρευνα γύρω από τη διαδοχή του show στο πρόγραμμα του.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνο Μπογδάνος έκανε μία αποκάλυψη, που βρισκόταν στο πάνελ, ότι του είχαν κάνει πρόταση να πάει στο συγκεκριμένο παιχνίδι.