Happy Day: Η αντίδραση της Σταματίνας Τσιμτσιλή την ώρα του ισχυρού σεισμού

Δείτε το βίντεο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Happy Day: Η αντίδραση της Σταματίνας Τσιμτσιλή την ώρα του ισχυρού σεισμού

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε σεισμός πολύ υψηλών ρίχτερ στην Εύβοια, ο οποίος έγινε αισθητός και στην Αθήνα, καθώς είχε και πολύ μεγάλη διάρκεια (δείτε εδώ πόσο κράτησε και πόσα ήταν τα ρίχτερ). Εκείνη την ώρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα της βρίσκονταν στο αέρα του ALPHA με το Happy Day.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, ενημερώθηκε από τους συνεργάτες της και επιβεβαίωσε πως ένιωσε να κουνιέται, ωστόσο διατήρησε την ψυχραιμία της, όπως και οι υπόλοιποι, με τον Κώστα Φραγκολιά, μάλιστα, να κάνει πλάκα πως πρέπει να επιστρέψουν σπίτια τους αμέσως.

Η αντίδραση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον σεισμό στον αέρα του Happy Day

«Α ναι, έγινε ένας μικρός σεισμός... Χαλαρά. Παιδιά, έγινε και ένας χθες το βράδυ πολύ χαλαρός», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον συνεργάτη της να λέει με χιούμορ: «Δεν αισθάνομαι καλά, πάω σπίτι μου».

«Όλα καλά, παιδιά, ήρεμα. Χθες, γύρω στις 21:30 με δέκα παρά το βράδυ που έγινε ο άλλος σεισμός, ήμασταν ξαπλωμένοι με τον Θέμη στο κρεβάτι και του λέω "το ένιωσες κι εσύ ή είναι ιδέα μου;" και μου είπε ότι ήταν ένας μικρός σεισμός», πρόσθεσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια, κάνοντας αναφορά και στη σεισμική δόνηση που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 2/11 (δείτε εδώ).

Η κατάσταση στην Εύβοια μετά την ισχυρή δόνηση

Ο σεισμός είχε επίκεντρο την Βόρεια Εύβοια, την περιοχή Προκόπι συγκεκριμένα, που ανήκει στον Δήμο Μαντουδίου. Οι κάτοικοι και οι μαθητές τρομαγμένοι βρίσκονται στους δρόμους, αφού σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γιάννη Καντζούρα, από τα πρώτα δευτερόλεπτα ξεκίνησαν να εκκενώνουν κάθε χώρο.

Μιλώντας στην ΕΡΤ επισήμανε:

«Δεν μας έχουν δηλωθεί ζημιές αλλά ήταν τόσο μεγάλος ο σεισμός που πραγματικά εγώ προμηνύω ότι θα έχουμε πολλές. Με βάση αυτά που είδαμε και πόσο κουνηθήκαμε πρέπει να έχουμε ζημιές. Τα σχολεία είναι έξω όλα και σε λίγο θα αποφασίσουμε. Ο κόσμος έχει βγει στους δρόμους. Και τα Λύκεια και τα Δημοτικά σε όλα τα χωριά να μπορέσουν τα παιδιά να πάνε σπίτια τους. Κοιτάμε τα σχολεία πρώτα και τους χώρους που έχει κόσμο. Ακόμα δεν έχουμε ενημέρωση για τους δρόμους. Θα ενημερώσουμε τους διευθυντές των σχολείων να φύγουν τα παιδιά».