Σεισμός κατά τη διάρκεια του Καλημέρα Ελλάδα - Η ανησυχία της Μαρίας Αναστασοπούλου & η αντίδραση του Γιώργου Παπαδάκη

Κουνήθηκε το πλατό του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σεισμός κατά τη διάρκεια του Καλημέρα Ελλάδα - Η ανησυχία της Μαρίας Αναστασοπούλου & η αντίδραση του Γιώργου Παπαδάκη

Το πρωί της Παρασκευής 3/11 έκανε πολύ δυνατό σεισμό στην Εύβοια, ο οποίος έγινε αισθητός και στην Αθήνα. Κράτησε, μάλιστα, για πολλά δευτερόλεπτα (δείτε εδώ πόσα ρίχτερ ήταν). Εκείνη την ώρα βρισκόταν στον αέρα η εκπομπή του ΑΝΤ1, Καλημέρα Ελλάδα, και η Μαρία Αναστασοπούλου είναι εκείνη που το αντιλήφθηκε πρώτη και το ανέφερε.

Έδειξε ανήσυχη αρχικά, ωστόσο όλοι, όπως και ο Γιώργος Παπαδάκης παρέμειναν ψύχραιμη, περιμένοντας την σχετική ενημέρωση από τους αρμόδιους.

Η αντίδραση του Γιώργου Παπαδάκη και της Μαρίας Αναστασοπούλου την ώρα του σεισμού

«Κάνει σεισμό και είναι και αρκετά ισχυρός αυτή την ώρα. Συνεχίζει, ε; Συνεχίζει», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και λίγο αργότερα συμπλήρωσε: «Ήταν αρκετά έντονος».

Την ισχυρή δόνηση αισθάνθηκαν και στο πλατό του Happy Day

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, ενημερώθηκε από τους συνεργάτες της και επιβεβαίωσε πως ένιωσε να κουνιέται, ωστόσο διατήρησε την ψυχραιμία της, όπως και οι υπόλοιποι, με τον Κώστα Φραγκολιά, μάλιστα, να κάνει πλάκα πως πρέπει να επιστρέψουν σπίτια τους αμέσως.

«Α ναι, έγινε ένας μικρός σεισμός... Χαλαρά. Παιδιά, έγινε και ένας χθες το βράδυ πολύ χαλαρός», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον συνεργάτη της να λέει με χιούμορ: «Δεν αισθάνομαι καλά, πάω σπίτι μου».

«Όλα καλά, παιδιά, ήρεμα. Χθες, γύρω στις 21:30 με δέκα παρά το βράδυ που έγινε ο άλλος σεισμός, ήμασταν ξαπλωμένοι με τον Θέμη στο κρεβάτι και του λέω "το ένιωσες κι εσύ ή είναι ιδέα μου;" και μου είπε ότι ήταν ένας μικρός σεισμός», πρόσθεσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια, κάνοντας αναφορά και στη σεισμική δόνηση που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 2/11 (δείτε εδώ).