Αγνώριστη με γυαλιά μυωπίας και αφέλειες - Σε ρόλο ηθοποιού η Βίκυ Καγιά μετά το τέλος της από το Star

Που και πότε θα τη δούμε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

H Βίκυ Καγιά είχε ανακοινώσει από πέρυσι κιόλας, πως ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με το Star, καθώς για εκείνη ήταν προτεραιότητα πια να κάνει ένα διάλλειμα από τα τηλεοπτικά και να αφιερωθεί σε πράγματα, που έχει περισσότερο ανάγκη.

Η οικογένειά της είναι ένα από τα βασικά πράγματα, που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά και στη ζωή του μοντέλου, οι οποίοι την είχαν στερηθεί σε έναν πολύ σημαντικό βαθμό λόγω των πολύωρων γυρισμάτων, που είχε η Βίκυ Καγιά (δείτε την εδώ πριν από 28 χρόνια).

Το προσωρινό τέλος της Βίκυς Καγιά από την τηλεόραση δε σήμαινε, πως δε θα τη βλέπαμε ξανά στην οθόνη. Μέσα από post, που έγινε στο instagram έγινε γνωστό, πως το μοντέλο έπαιξε αθόρυβα στην Ταινία ''Πολύδροσο'', που θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στις 8/11.

Η ανακοίνωση για την ταινία που παίζει η Βίκυ Καγιά

«Αυτή η ιστορία έχει μόνο ανθρώπους τρυφερούς σε έναν όχι τρυφερό κόσμο.⁠
Σοφία Κόκκαλη - Βίκυ Καγιά⁠
Πολύδροσο⁠
Μια ταινία του The Boy.⁠
Πανελλήνια Πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, Τετάρτη 8/11, 19:00, Αίθουσα Τζον Κασσαβέτης⁠
Στους κινηματογράφους το 2024 από το Cinobo.⁠
Περισσότερα σύντομα.⁠
⁠@filmfestivalgr @filmikiproductions», έγραψε λογαριασμός Cinobo στο instagram.

«Το Πολύδροσο σε μια βδομάδα στην Θεσσαλονίκη», έγραψε η Μυρτώ Τζίμα.

«Θέλω να ξεκουραστώ!»

«Δεν μπορώ να σου πως ούτε "ναι" ούτε "όχι". Θέλω να ξεκουραστώ φέτος το καλοκαίρι. Ήδη με βρήκε κουρασμένη. Είχα ξεκινήσει από το Dancing, μετά συνεχίσαμε με το Shopping, μετά έκανα και το GNTM, δεν γίνεται να δουλεύεις και έτσι. Κατάλαβες τι εννοώ; Γιατί ένας άνθρωπος, εκτός από τα παιδιά που είναι το πιο ιερό πράγμα στη ζωή μου και η οικογένειά μου και θέλω να την απολαύσω, τώρα μεγαλώνοντας, δεν μπορώ να κρύψω τις ώρες και τις ημέρες, όσο ήταν μωρά κάπως τα κουτσοέφερνα, τώρα ξέρουν ακριβώς τι ώρα είναι, πόσο έλειψα, που βρίσκονται και γιατί».

«Αλλάζουν τα πράγματα στη ζωή. Θέλω ξεκούραση για δύο λόγους. Πρώτον γιατί δεν θα ξέρω κι εγώ τι λέω στο τέλος. Πρέπει να ξεκουράζεται ένας επαγγελματίας και να γεμίζει ιδέες και να ακούει λίγο και να αφουγκράζεται την εποχή. Απ' ότι φαίνεται θα συνεχιστεί, δεν έχω κάποια ενημέρωση. Γιατί να κάνω και κάτι άλλο; Καλά δεν είμαστε κι έτσι;», είπε για το Shopping Star.