«Ο Εκατομμυριούχος σταματά την καθημερινή του προβολή... Δεν πήγαινε απλά καλά, σάρωνε!» - Ενοχλημένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την απόφαση του ΑΝΤ1

Το παρασκήνιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για μία ακόμη σεζόν παρουσιάζει δύο εκπομπές στο κανάλι του ΑΝΤ1, από τη μία το "The 2night Show" και, από την άλλη, το "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος". Παρόλο που και τα δύο πρότζεκτ σημειώνουν πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης και η απήχηση είναι μεγάλη (δείτε εδώ τα ποσοστά), ο σταθμός πήρε μία σημαντική απόφαση, που ίσως αλλάξει τα συγκεκριμένα δεδομένα.

Πιο συγκεκριμένα, γίνεται συζήτηση για το γεγονός πως το παιχνίδι γνώσεων θα μεταφερθεί το Σαββατοκύριακο, ώστε να προβάλλονται μέσα στην εβδομάδα οι "Ράδιο Αρβύλα" (δείτε εδώ πότε κάνουν πρεμιέρα). Μέχρι στιγμής, ο παρουσιαστής δεν είχε κάνει κάποια δήλωση γι' αυτό, όμως "έσπασε" τη σιωπή του μέσα από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο το πρωί της Παρασκευής 3/11, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του.

Η ενόχληση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την αλλαγή στον εκατομμυριούχο

«Και επειδή μιλάμε για τηλεοπτικά να πούμε κάπου εδώ ότι σταματά ο Εκατομμυριούχος την καθημερινή του προβολή και πηγαίνει Σαββατοκύριακο, από το επόμενο. Αυτός ήταν ο αρχικός σχεδιασμός. Δεν πήγαινε απλά καλά, σάρωνε. Ένα κανάλι σου ζητά να κάνεις κάποια επεισόδια και το τι κάνει το κανάλι δεν αφορά εμάς. Εσύ είσαι επαγγελματίας παρουσιαστής και κάνεις 100 επεισόδια που σου λένε. Τα κάνεις, τα παίρνουν πακέτο και το κανάλι αποφασίζει. Αυτό είναι στη διαδικασία του καναλιού και δεν είναι κάτι καινούριο. Δεν με αφορά ως παρουσιαστή. Το κανάλι ξέρει καλύτερα», σημείωσε, με το πάνελ του Super Κατερίνα να επισημαίνει πως παρόλο που προσπάθησε να είναι ήρεμος φαίνεται ότι εκνευρίστηκε και ρόλο παίζει το γεγονός πως πάρθηκε αυτή η απόφαση ενώ υπάρχει ακόμα η κόντρα με τον Αντώνη Κανάκη (δείτε εδώ πώς ξεκίνησαν όλα).

Μένει ή φεύγει από τον ΑΝΤ1;

«Κάποια στιγμή είχαμε κάνει συζήτηση με τη Φαίη στο αεροδρόμιο, αν θα κάναμε μαζί πρωινό, πάνω στην έννοια της πλάκας. Το να μιλάμε μόλις ξεκίνησε η τηλεοπτική χρονιά... Θα ήθελα ο κάθε δημοσιογράφος να σεβαστεί, παρακαλώ πάρα πολύ, ότι υπάρχουν κανάλια, εργαζόμενοι πίσω που συνεχώς αγχώνονται... να σεβαστούμε τα κανάλια που πληρώνουν τον καθένα μας και δεν χρωστούν να ακούνε κάθε φορά αυτή την ιστορία. Θα μιλήσω πρώτα με τον ΑΝΤ1, τι θέλει ο ΑΝΤ1 από εμένα, πάντα με σεβασμό στο μαγαζί που εργάζομαι. Δεν είναι δυνατόν αν δεν μιλήσεις πρώτα με τον σταθμό σου, να αρχίσεις να... Μπορεί να κάνεις μία συζήτηση με κάποιον, αλλά πρώτα συζητάς με το κανάλι που βρίσκεσαι. Δεν μπορεί να έρχονται συνεχώς ειδήσεις και να απαντάω. Χάνεται η σοβαρότητα», ανέφερε πρόσφατα.