Μακελειό σε μαγαζί της Κηφισιάς, ένας τραυματίας - Αυτόπτης μάρτυρας ο σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλος

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας στον αέρα του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια προσωπική αποκάλυψη έκανε η Ελένη Μενεγάκη σήμερα Παρασκευή 3/11 στο πλατό της εκπομπής της Ελένη, στο MEGA. Με αφορμή το περιστατικό στην Κηφισιά, όπου τοξικομανής μπούκαρε σε σουβλατζίδικο και μαχαίρωσε νεαρό εργαζόμενο, αναφέρθηκε στον Ματέο Παντζόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο σύζυγός της ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό. Ο επιχειρηματίας ήταν έξω από το σούπερ μάρκετ που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το σουβλατζίδικο που σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη

«Χθες το απόγευμα, δεν θα το πίστευα αν δικός μου άνθρωπος δεν ήταν απ’ έξω από το σούπερ μάρκετ που είναι απέναντι από το σουβλατζίδικο που έγινε το συμβάν. Πιο κεντρικό σημείο της Κηφισιάς δεν υπάρχει, και μιλάμε για 6μιση - 7 παρά το απόγευμα. Μπήκε ένας νεαρός μέσα στο κατάστημα και ζήτησε να πάρει χρήματα. Ξέρω μόνο ότι μπήκε μπήκε ένας μέσα στο μαγαζί νωρίς το απόγευμα και ουσιαστικά μαχαίρωσε κάποιον άλλον, και έγινε χαμός. Και λες εσύ τώρα, ότι αφήνω το παιδάκι μου να πάει μία βόλτα κάτω από το σπίτι να κάνει βόλτα μέσα στον κόσμο... Τι συμβαίνει πια τον τελευταίο καιρό;», ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Για να αποκαλύψει στην συνέχεια: «Έτσι μου το είπε ο Μάκης. Για μπαλτά. Του είπα ότι μάλλον δεν άκουσε καλά και μου είπε ότι ήταν εκεί. Ήταν μόλις είχε φτάσει στο σούπερ μάρκετ και μου είπε για τον μπαλτά. "Ήταν μόλις είχε βγει ένας κι έτρεχε με μπαλτά". Ακούτε ρε παιδιά; Ήμουν με την κόρη μου και της λέω "είδες τι γίνεται;". Της στέλνω συνέχεια βίντεο, μου λέει "και τι θα γίνει; Ούτε μια βόλτα δεν θα πάμε;"» - δείτε και την ερώτηση της κόρης της που την "πάγωσε".

Το χρονικό του περιστατικού στην Κηφισιά

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 2/11 στο κέντρο της Κηφισιάς όταν 21χρονος τοξικομανής, επιτέθηκε σε υπάλληλο ψητοπωλείου και τον μαχαίρωσε στα πόδια και τα χέρια.

Σύμφωνα με τις αρχικές αναφορές, ο άνδρας δέχθηκε επίθεση κατά τη διάρκεια ληστείας.

Σημειώνεται ότι ο υπάλληλος του εστιατορίου μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, με πολλαπλά τραύματα στα άκρα, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του.

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες δέχθηκε την επίθεση δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί, ενώ διενεργείται σχετική έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ.